Horní menu

Úvodní půlhodina rozhodla



Datum konání:
14.10.2023

Chotusice - Suchdol 1:2 (1:2)

Branky: 21' Vojtěch Liška, 24' Luboš Vojáček

Sestava: Čižinský – Vojáček, Volný, Böhm [K], Dobeš – Herout (82' Gallistl), Pacák, Biroš – D. Laštovka (59' Zelenka), L. Laštovka, Liška (72' Zelený)

Průběh utkání:
Hosté začali výborně a po půlhodině již vedli 0:2. Nejprve se skvěle podél lajny prodral Dobeš a míč ve vápně posunul na Lišku, který zachoval klid a poslal střelu do branky, 0:1. Chvilku na to od rohového kopu poslal balón do vápna Pacák. Na přední tyči ho ještě lehce posunul Dobeš přímo k Vojáčkovi a ten prostřelil na 0:2! Další dobrou šanci měl po rohu jak Böhm, tak L. Laštovka, ale ani jeden z nich nedokázal lépe zakončit. A tak došlo ke snížení. Bochánek za obranu z přímého kopu si našel Roubíček a snížil na 1:2! 

Druhý poločas byl od suchdolských hodně kontrolovaný a šance nepřicházely ani na jedné straně. Největší měl L. Laštovka, když po pasu od Volného postupoval sám ze strany, ale z velkého úhlu brankáře neprostřelil. V samotné závěru si tak na nervy domácích zahrál Pacák, kdy špatně rozehrál standardní situaci a na místo podržení míče se Chotusice hnaly do slibně vyhlížející šance. Ke srovnání však nedošlo a tak si Suchdol připsal další plný bodový zisk.