Horní menu

Šest branek – šest střelců



Datum konání:
7.10.2023

Suchdol - Bílé Podolí 6:1 (3:0)

Branky: 12' Milan Volný, 37' Lukáš Laštovka, 42' Martin Biroš, 52' Ruben Dobeš, 82' Pavel Zelenka, 88' Jan Zelený

Sestava: Čižinský – Vojáček, Volný, Böhm [K], Dobeš (71' Gallistl) – Herout, Pacák, Šibrava (46' Liška) – D. Laštovka (71' Zelenka). L. Laštovka (81' Zelený), Biroš

Průběh utkání:
Suchdol začal dobře. Nejprve se zastřeloval L. Laštovka, ale míč kopl vysoko nad. Následně rozvlnil síť Volný. Vojáček přes celé vápno našel osamoceného Pacáka, který si míč rychle zpracoval a poslal ho na hlavu Volného, 1:0. Vzápětí mohlo Podolí srovnat. Hlavičku Švadelky si však Čižinský ze vzduchu elegantně stáhl. A tak byli opět nebezpeční domácí. Volného přihrávka na vápno našla Biroše, který míč patou posunul za obranu na L. Laštovku a ten tvrdou, lehce tečovanou střelou rozvlnil síť, 2:0! Do poločasu přidali domácí ještě jednu trefu. Biroš se postavil k volnému kopu z hranice vápna a míč trefil přesně, 3:0!

I v druhém poločase tlačili domácí. Po pasu od Herouta na Dobeše však druhý jmenovaný trefil pouze brankáře. O pár minut později se ale dočkal. Pravý obránce si našel míč a poslal ho na zadní tyč, 4:0! Dočkali se i hosté. Propadlý balón se dostal až k Volencovi a ten se štěstím pokazil Čižinskému čisté konto, 4:1! V závěru ještě přišel na hřiště Zelený a přichomejtl se hned ke dvěma brankám. Nejprve po centru Vojáčka hlavičkoval hlavičkoval do břevna. Míč se však odrazil k Zelenkovi a ten ho hlavou poslal do branky, 5:1! Herout dalším svým nákopem našel Zeleného, který ustál dva souboje a balón dostal až za brankáře, 6:1!