Horní menu

Vyrovnaný zápas definitivně rozhodli hosté v závěru



Datum konání:
30.9.2023

Kutná Hora B - Suchdol 0:4 (0:1)

Branky: 33' Lukáš Laštovka, 79' a 80' David Laštovka, 87' Jan Zelený

Sestava: Čižinský – Vojáček (68' Liška), Volný, Böhm [K], Dobeš – Herout (84' Zelený), Pacák, Šibrava (88' Karásek) – D. Laštovka , L. Laštovka, Biroš

Průběh utkání:
Hned od úvodu prvního poločasu postupovali sami na brankáře L. Laštovka, Šibrava i Vojáček, ale žádný z nich Dastycha nepřekonal. Nepodařilo se to ani D. Laštovkovi. L. Laštovka si míč posunul před prázdnou branku, tam ale D. Laštovka nepochopitelně selhal a míč kopl vedle.Šanci tak otevřít zápas měli domácí. Dlouhý nákop propadl až k Petrovi, který sám proti Čižinskému neuspěl. A tak se opět útočilo na druhé straně. Pacák uličkou poslal do úniku Šibravu, který ještě míč posunul na L. Laštovku a ten propálil Dastycha mezi nohama, 0:1! Kutná Hora mohla ještě do poločasu srovnat. Balón ale nakonec z čáry vykopával Volný a stav zůstal nezměněn.

Začátkem druhé půle byli rozhodně aktivnější domácí, ale i přes velký tlak se do žádné šance nedostali. Nakonec se suchdolským z tlaku podařilo dostat. Šibrava okradl o míč Mommerse a postupoval sám až do vápna, kde míč ještě předložil D. Laštovkovi. Ten se tentokrát do prázdné branky nemýlil, 0:2! Kutná Hora ale okamžitě po rozehře o míč přišla. Biroš ho posunul na Pacáka. Ten hru otočil na Šibravu, který křižnou přihrávkou přes vápno našel opět D. Laštovku. Poslední jmenovaný měl tak i napodruhé snadný úkol, 0:3! Definitivní tečku přidal střídající Zelený. Pacák nejprve pasem za obranu našel D. Laštovku, který míč ještě vrátil Zelenému a ten propálil vše, co předním stálo 0:4! 

Suchdol si tak připsal další důležité 3 body a zůstává bez ztráty první.