Horní menu

Suchdol zůstává jako jediný 100%



Datum konání:
23.9.2023

Suchdol - Nové Dvory 2:0 (1:0)

Branky: 29' Luboš Vojáček, 89' Lukáš Laštovka

Sestava: Čižinský – Dobeš, Böhm [K], Zelenka, Vojáček – Pacák, Biroš, Šibrava (89' Karásek) – Zelený (60' V. Kaše), L. Laštovka, D. Laštovka (73' Liška) 

Průběh utkání:
V základní sestavě domácích chybělo kvůli zraněním a marodce hned několik důležitých jmen. Hra tak nebyla tolik plynulá a dominantní jako v předchozích zápasech. Přesto se 
domácí dostali do vedení. Po půl hodině hry poslal od rohového praporku centr do vápna Pacák. Míč se dostal až k Vojáčkovi, který ranou země – vzduch propálil vše, co mu stálo v cestě, 1:0!

Druhý poločas už byl na šance atraktivnější. Hosté se více snažili hrát dopředu, z čehož mohli těžit rychlonohý útočníci domácích. Velkou šanci měl po centru ze strany Zelený, ale z velké blízkosti Štěpničku nepřekonal. Stejně tak se několikrát do nadějné šance dostal Šibrava, ale chybělo mu více klidu v zakončení. Domácí se přece jen podruhé radovali. Rychle rozehraná standardka skončila na hlavě Vojáčka. Jeho radost však zkazil pomezní rozhodčí se zdviženým praporkem. Největší šanci měli hráči z Nových Dvorů po individuálním průniku Nytry, ale jeho rána byla sražená na roh. V závěru domácí definitivně rozhodli. Po krásném pasu od střídajícího Lišky, postupoval sám na branku L. Laštovka a Štěpničku dokázal prostřelit, 2:0!