Horní menu

Napínavé utkání až do konce



Datum konání:
4.6.2023

Suchdol B - Vlkaneč 4:3 (3:1)

Branky: 24' Martin Prášek (vl.), 30' Jakub Langr, 36' Jiří Hanuš, 59' Šimon Kohoutek

Sestava: Hanzl - Kaše J., Hanuš, Novotný, Vančura (71' Karásek), Pekař (48' Sam), Kaše V. (55' Bajsa), Laštovka ©, Langr (79' Koldinský), Hampl (70' Hietenbal), Kohoutek

Průběh utkání: 
První velkou šanci zápasu měl po přihrávce Hanuše Langr. Jeho střelu však vykopl brankář hostů. Stejný zákrok předvedl hostující brankář i proti Kohoutkovi, kterému přihrávku od Hanuše ještě posunul Laštovka. Skóre se tak poprvé změnilo až po suchdolském rohu, kdy míč do vápna poslal V. Kaše a hostující brankář Prášek si ho sám kopl do branky, 1:0. O pár minut později však srovnal na 1:1 Ja. Burian. Vyrovnané skóre ale nevydrželo dlouho. Po brance Langra si vedení zpět na svou stranu vzal Suchdol, 2:1. Langr mohl přidat i další trefu. Po přihrávce od Pekaře však ani na dvakrát brankáře Práška neprostřelil. A tak se o následné navýšení skóre postaral Hanuš, který míč uklidil pod břevno, 3:1. Ještě před koncem poločasu mohl přidat branku Novotný, ale jeho hlavička šla těsně nad.

Na začátku druhého poločasu se o snížení stavu postaral Výborný, 3:2. V 59' šel Suchdol opět do dvoubrankového vedení. Langr vybojoval míč a přihrál ho Bajsovi. Ten jej následně poslal na nabíhajícího Laštovku, který ho v souboji s obráncem dobře nezpracoval. Míč se však odrazil ke Kohoutkovi, který ho poslal do prázdné brány, 4:2. Fanoušci na snížení dlouho nečekali. Po špatné rozehrávce Vančury, se k balónu dostal Bindr, 4:3. Oba týmy měly ještě několik šancí. Ale Kohoutek trefil jen hostujícího brankáře a hráči Vlkanče zase stříleli vedle brány nebo jim stál v cestě domácí brankář Hanzl. Poslední velkou šanci na vyrovnání skóre měli hosté v nastaveném čase. Kapitán hostujícího celku Ja. Burian kopal trestný kop. Míč letěl přes zeď až na nabíhajícího Výborného, který ho hlavou poslal k Altmannovi. Jeho nůžky však skončily vysoko nad bránou.

Náš B-tým tak v těžkém zápase uhájil všechny tři body a může se začít připravovat na příjezd desáté Sázavy B.