Horní menu

Konečně doma a hned za 3 body



Datum konání:
13.5.2023

Suchdol - Tupadly 3:0 (1:0) 

Branky: 20' a 48' (PK) Michal Kruliš, 74' Šimon Kohoutek

Sestava: Čižinský – Dobeš, Volný, Zelenka, Zelený – Herout ©, Pacák (80' D. Laštovka), Šibrava (63' L. Laštovka) – Kruliš (89' Gallistl), Langr (68' Kohoutek), Biroš

Průběh utkání: 
Suchdol poprvé vyběhl na trávník před novými kabinami a na zeleném pažitu přivítal Tupadly. Suchdolští po posledních nezdarech a ztrátách už nutně potřebovali zabrat a zlepšit se hlavně výsledkově. Od prvních minut byli domácí aktivnější a více na míči, přesto ale hosté občasná okénka hledali. Největší šanci měli po rychlém přechodu do protiútoku, kdy nakonec Krajíček nedokázal míč dostat do branky. A tak se stav měnil na druhé straně. Na Zeleného centr si na přední tyči naběhl Kruliš a rozjásal domácí, 1:0!

Další branky domácí přidali až ve druhém dějství, kdy hra byla jednoznačná. Rychle po úvodu druhého poločasu byl ve vápně faulován Langr a Kruliš ze značky pokutového kopu přidal svou druhou trefu v utkání, 2:0!  Suchdol stále tlačil a chtěl přidat další branky. To se povedlo až střídajícímu Kohoutkovi, který si nejprve pohotovými jesličkami prohodil Haška a tváří tvář brankáři míč poslal šajtlí do branky, 3:0! Do konce duelu již žádný z celků trefu nepřidal, a tak si Suchdol po povedeném výkonu připsal 3 body.

Nyní domácí čekají hned 2 „anglické týdny“, kdy nejprve tuto středu 17.5. v rámci dohrávky přivítají doma Horní Bučice. V sobotu nás pak čeká oficiální otevření kabin a utkání s Církvicemi. Další středu se Suchdol utká v rámci semifinále poháru se sdruženým týmem Malínu a Kutné Hory „B“ o postup do finále.

 

Kutnohorský deník:
Trenér David Čižinský (Suchdol): „V minulých utkáních jsme soupeře tlačili a drželi míč, ale bez zakončení. V tomto utkání jsme se i dostávali do zakončení a konečně jsme dali i branky.“