Horní menu

Jaro začalo výhrou ve Zbraslavicích



Datum konání:
9.4.2023

Zbraslavice : Suchdol 1:4 (0:0)

B: 49' 57' Šibrava F., 42' Šlapák, 58' Bečan

Sestava:
brankář - Adam Novotný
Adam Melcer, Lukáš Lhotka, Michal Hofmiler, Milan Bečán, Rosťa Loužil, Filip Šibrava, Kryštof Šlapák, Jakub Šebelka, Daniel Lovětínský, Matouš Vlach

První jarní zápas starších žáků ve Zbraslavicích se odehrál v neděli 9.4.2023 ve 14.00hod. Před utkáním jsme navrhli trenérům Zbraslavic sehrát utkání na celé hřiště. My měli k dispozici 11 hráčů a tým Zbraslavic 12 hráčů, trenéři ovšem s tímto nesouhlasili.
Utkání jsme od začátku kontrolovali, měli více ze hry, jen se nám stále nepodařilo překonat gólmana Zbraslavic. V prvním poločase jsme měli dvě vyložené příležitosti, v první selhal Rosťa L., který po přihrávce od Filipa Š. sám před brankou trefil pouze gólmana. Ve druhé šanci opět po přihrávce Filipa Š., Dan L. krásně obhodil brankáře ,ale míč skončil na tyči. Ve druhém poločase již začali padat i branky. Po přiťuknutí hlavou od Kryštofa Š. zavěsil Filip Š,. Na 2:0 zvýšil opět Filip Š. po krásné individuální akci. Poté jsem vstřelili ještě dvě branky - Dan L. a po něm Milan B.. Na konci zápasu náš brankář Adam N. nešťastně uklouzl a tak se dočkali i hráči Zbraslavic a upravili skóre zápasu na konečných 4:1 ve prospěch Suchdola.