Horní menu

Dorostenci schytali druhý debakl v řadě



Datum konání:
16.10.2022

Čelákovice - Suchdol 11:2 (6:0)

Branky: 70' Ruben Dobeš, 90' Štěpán Šibrava

Sestava: Jaroš – T. Loužil (57' F. Šibrava), Marhan, Dobeš ©, Petrus – Karásek, Liška (73' Marek), Š. Šibrava – Oberreiter, Kmoch (75' R. Loužil), Laštovka

Průběh utkání:
Podobně jako minulé kolo i v kole devátém čekal Suchdol nelehký vyzyvatel. Čelákovice v tabulce okupují třetí příčku a zvlášť v domácím prostředí jejich ofenzíva pravidelně ničí obrany jejich soků.

Jinak tomu bohužel nebylo ani v střetnutí se Suchdolem. Jako první otevřel seznam střelců v 20' Kratzmann, 1:0. Bezzubý tým hostí tato branka seslala do kolen a když rozhodčí foukl poločasový hvizd, bylo to už 6:0 pro Čelákovice.

Ani poločasová přestávka našim dorostencům nepomohla, protože za pouhých 18 minut druhého dějství vedli domácí už hrozivým rozdílem 11:0. Suchdolští v 70' ze záhrobí snížili na 11:1 po hlavičce Dobeše. Posledním dotykem v zápase pak ještě Š. Šibrava dorazil střelu R. Loužila na 11:2. 

Tyto góly však dodaly děsnému konečnému výsledku pouze kosmetické úpravy. Suchdolský dorost bude muset bezpochybně předvedenou hru skokově zlepšit, chce-li pomýšlet na solidní umístění v tabulce. Reparát mohou složit už příští týden proti Ostré/Lysé nad Labem.