Horní menu

Překvapení se nekonalo.



Datum konání:
9.10.2022

Suchdol - Vyžlovka 1:6 (0:3)

Branka: 57' Ondřej Karásek

Sestava: Jaroš – Liška, Marhan (46' T. Loužil), Dobeš ©, Laštovka – Karásek, Koldinský, Š. Šibrava – Procházka (46' M. Kmoch), F. Šibrava (61' R. Loužil), Petrus

Průběh utkání: 
Los 8. kola přisoudil Suchdolu první Vyžlovku, jenž zatím bez ztráty bodu okupuje 1. pozici tabulky.

Od úvodního hvizdu favorit dominoval, zejména pak v krajních prostorech, odkud byly jeho akce rychlé a nebezpečné. Jako první dostal míč do suchdolské sítě v 17' Cincibus, 0:1. Hosté pak uklidnění vedoucí brankou přidali v dalších čtyřech minutách 2 branky na 0:3 a zápas tak byl prakticky rozhodnut. 

Jakékoli šance na obrat v druhém poločase pak utnul už ve 49' znovu Cincibus, 0:4. V 57' z prvního rohového kopu domácích v zápase vytěžil maximum Karásek, když, po vzoru Petruse z prvního kola, zatočil míč z rohového praporku přímo do brány a snížil na 1:4. Na straně oživeného domácího družstva pak přibývaly další příležitosti. Kmoch ani Petrus však brankáře Vyžlovky nepřekonali. Leč suchdolské nadšení v 72' krotil Kapoun, 1:5. Na konečných 1:6 v 87' zakončoval Fousek.

V pořadí již druhá vysoká prohra naše dorostence dlouho mrzet nemůže, protože další těžká zkouška je na obzoru. Příští týden naše dorostence hostí třetí Čelákovice.