Horní menu

Suchdol bez branky podlehl Zruči nad Sázavou



Datum konání:
2.10.2022

Zruč nad Sázavou - Suchdol 3:0 (3:0)

Sestava: Jaroš – Liška, Marhan, Dobeš ©, Laštovka – Karásek, Koldinský, Š. Šibrava – Procházka (80' F. Šibrava), Kmoch (46' T. Loužil), Petrus

Průběh utkání: 
První říjnové klání zavedlo kroky suchdolských dorostenců do Zruče nad Sázavou.

Přestože náš tým často udeřil jako první v úvodních deseti minutách, tentokrát tomu bylo opačně. Domácí už v 6' vystihli zbytečně netrpělivou rozehru Suchdola a Horák z vápna s lehkou šťastnou tečí rozradostnil spoluhráče, 1:0. Suchdol si sice víc hýčkal míče, ale bylo jim to málo platné. Jen deset minut po prvním zásahu pláchnul obraně Sa Aye a pohodlně zvýšil na 2:0. Opařený Suchdol byl stále na polovině soupeře bezradný, a tak byli naši dorostenci v 29' po krásné střele Hromase ze střední vzdálenosti již v tří brankovém deficitu, 3:0. Suchdol následně i nadále držel balón, ale jedinou šanci Procházky lapil domácí brankář. Poločas tak byl ukončen za stavu 3:0.

Obraz hry z první půlky se přenesl i do té druhé. Ani v trošku aprílovém počasí se ale domácí do problémů nedostávali a byli to spíše oni, co hrozili z brejků. Všechna tyto snažení ale končila zakončením mimo tři tyče suchdolské brány. Místo větších šancí se začaly spíše projevovat emoce a byli jsme svědky několika ostrých zákroků na obou stranách. Těsně před koncem si mohl alespoň čestný zásah připsat Šibrava, když obral domácího obránce. Gólmana však při výběhu překonat nedokázal, a tak Suchdol odjel ze Zruče s prázdnou.

Tuto ztrátu naši dorostenci musí hodit za hlavu, neboť příští dva duely čelí nejprve vedoucí Vyžlovce a následně na třetí pozici hrajícím Čelákovicím.