Horní menu

Sváteční střelec Marhan byl platný na obou stranách hřiště



Datum konání:
25.9.2022

Suchdol - Jestřábí Lhota 3:0 (1:0)

Branky: 4' a 62' Petr Marhan, 73' Štěpán Šibrava (PK)

Sestava: Procházka – Liška, Marhan, Dobeš ©, Laštovka – Karásek, Koldinský, Š. Šibrava – Petrus (75' T. Loužil), Kmoch (60' F. Šibrava), Oberreiter (82' R. Loužil)

Průběh utkání:
25.září čekal naše dorostence poslední domácí zápas před rekonstrukcí kabin. Chtěli se tak s fanoušky rozloučit vítězně. V cestě jim ale stál tradiční soupeř z Jestřábí Lhoty. 

Suchdolští opět otevřeli skóre. Tentokrát to byl už v 4' Marhan, jenž hlavou uklidil přetažený rohový kop Karáska na přední tyč, 1:0. Zbytek poločasu nebyl pro nestranného fotbalového nadšence velkou hitparádou. Šance obou celků končily v obranné síti za bránami nebo v rukavicích gólmanů. Věříš byl ještě těsně před poločasem blízko vyrovnání, když mu špatná komunikace našich hráčů darovala příležitost. Střela však skončila v zámezí.

Druhý poločas pokračoval s podobným nábojem. V 62' hosté nabídli našim dorostencům další standardku z nebezpečné pozice. Suchdol je z nich v letošní sezóně mimořádně efektivní a to znovu prokázal. Stoper Marhan po nadýchaném balónu nekompromisně z voleje rozvlnil síť za brankářem Jestřábí Lhoty, 2:0. K obranné práci tak přidal už druhý zásah a opět rozradostnil domácí příznivce. V 73' byl ještě na hraně vápna faulován Petrus a na 3:0 po následném pokutovém kopu s přehledem přidal Š. Šibrava. Utkání se následně spíš dohrávalo a suchdolští zápas plný faulů a ostré hry nakonec dovedli do výhry s nulou vzadu.

 

Důležité klání tak naši dorostenci zvládli. Další je však čeká příští týden ve Zruči nad Sázavou.