Horní menu

Suchdol si připsal další výhru i díky „tvrdé'' střele L. Laštovky



Datum konání:
24.9.2022

Suchdol - Kaňk 4:0 (3:0)

Branky: 25' Jakub Langr, 30' Martin Biroš, 42' Lukáš Laštovka, 78' Šimon Kohoutek

Sestava: Čižinský – Dobeš (64' J. Kaše), Volný, Böhm ©, Zelenka – Herout (64' Kohoutek), M. Kruliš (27' D. Laštovka), Biroš – Pacák, Langr (64' Pekař), L. Laštovka

Průběh utkání:
Suchdol v posledním domácím soutěžním utkání před rekonstrukcí přivítal Kaňk. Ten byl zejména v prvních 20 minutách značně nepříjemným soupeřem. Přesto se ale domácí ujali vedení. Pas za obranu od Volného si našel Langr a v úniku prostřelil brankáře Vokouna, 1:0! Další trefa na sebe nenechala dlouho čekat. Pacák efektní patičkou vyslal po lajně Dobeše, který míč naservíroval před prázdnou branku Birošovi, 2:0! Ještě před odchodem do kabin si domácí připsali i třetí zářez, který jde spíše za brankářem hostí. L. Laštovka si míč navedl na střed branky a poslal nepříliš razantní ránu přímo na Vokouna, ten však míč nezasáhl a balón se došoural až do sítě, 3:0!

Druhý poločas již nabídl pouze jednu branku a to po standardní situaci. Pacákův nepovedený centr proskákal přes pokutové území až ke Kohoutkovi, který měl dostatek času si míč zpracovat a poslat ho k tyči, 4:0!

Suchdol si tak připsal další vítězství a nadále je letos bez ztráty bodu a co víc, bez inkasované branky.