Horní menu

Třetí prohra na horké půdě v Pečkách



Datum konání:
18.9.2022

AFK Pečky - Suchdol 3:1 (1:1)

Branky: 35' Ruben Dobeš

Sestava: Procházka – Liška, Marhan, Dobeš, Laštovka (73' T. Loužil) – Karásek, Š. Šibrava, Koldinský – Oberreiter (61' F. Šibrava), Kmoch (61' R. Loužil), Petrus

Průběh utkání:
Již páté kolo soutěže zavedlo kroky našich dorostenců na hřiště Peček. 

Od začátku byl zápas spíše taktická bitva. Hra se odehrávala výhradně mezi vápny a šance byly spíše sporadické. Toto tempo zápasu vydrželo až do 35’, kdy brankář střelu Oberreitera vyrazil na roh. Ten ale Karásek poslal na Dobeše, který míč dotlačil do brány a skóre bylo rázem 0:1. Domácí však obdržená branka nakopla. Už už se zdálo, že Suchdol tlak Peček přežije do poločasové přestávky, když po nepřesnosti ve 44' Nádeník hlavou vrátil zápasu remízový stav, 1:1.

Druhý poločas bohužel začal podobně, jako ten první skončil. V 54’ se po nepřehledné skrumáži ve vápně dostal míč k Ortovi, který z hraniční ofsajdové situace neměl problém dostat kulatý nesmysl do odkryté branky, 2:1. Na straně domácích poté přibývaly další šance, které ale končily buď nepřesným zakončením nebo zákrokem Procházky. Ze suchdolského snažení stojí za zmínku pokus Koldinského, jehož hlavička zasvištěla jen těsně mimo. V 87’ ještě po chybě obrany pláchl Suchdolu Müller a zatloukl hřebík do rakve našich dorostenců, 3:1.

Suchdol tak podruhé za sebou neuspěl a příští týden v důležitém zápase hostí Jestřábí Lhotu.