Horní menu

V prvním startu od úvodních minut si Kohoutek připsal hattrick



Datum konání:
16.9.2022

Sedlec - Suchdol 0:7 (0:2)

Branky: 26', 35' a 78' Šimon Kohoutek, 64' David Laštovka, 66' a 80' Martin Pacák, 69' Michal Kruliš

Sestava: Čižinský – Zelený (78' Karásek), Dobeš, Böhm ©, V. Kaše – Herout, M. Kruliš, Pacák – Pekař (55' D. Laštovka), Langr (73' Koldinský), Kohoutek

Průběh utkání: 
Páteční předehrávka 5. kola nabídla gólové hody a to díky hostům ze Suchdola, kteří od začátku utkání na hřišti dominovali. Zpočátku sice byla řada nepřesností, zvláště pak ve finální fázi, ale hosty nakonec uklidnil po necelé půl hodině hry Kohoutek, jehož rána zpoza vápna prošla až do sítě, 0:1! Další trefa na sebe nenechala dlouho čekat. Hosté skvěle vyřešili rychlý protiútok, při kterém Herout poslal míč za obranu, kam si naběhl Kohoutek. Ten nejprve musel ustát souboj se stoperem domácích Poulem, následně však byl už zcela sám před brankářem, kterého hravě obstřelil, 0:2! Do poločasu mohli hosté přidat ještě třetí trefu. Po narážečce Herouta s M. Krulišem mohl postupovat první jmenovaný sám na brankáře, ale míč si špatně převzal, a tak se alespoň v poslední chvíli pokoušel o lob brankáře, ten byl ale neúspěšný.

V úvodu druhého poločasu se hra trošku uklidnila až do příchodu D. Laštovky, se kterým na hřiště přišly i další trefy hostů. Nejprve se po 10 minutách rozkoukávání na hřišti trefil sám D. Laštovka, když dostal míč za obranu od Herouta a z úhlu propálil brankáře, 0:3! Chvilku na to dostal opět D. Laštovka míč za obranu a postupoval sám na brankáře, nakonec míč ještě posunul podél brankáře doleva, kde byl osamocený Pacák a ten už měl snadný úkol - dostat míč do prázdné branky, 0:4! Chvilku na to se skóre opět měnilo, Langr na nic nečekal a rychle rozehrál přímý volný kop na Pacáka, který míč poslal do ulice na M. Kruliše a ten si připsal další trefu, 0:5! Zápas se blížil do svého konce, ale suchdolským to stále nestačilo. Po dalším pasu za obranu od M. Kruliše šel sám na branku během 2 minut již podruhé Kohoutek. Poprvé zvolil střelu na zadní tyč, ale tu vychytal brankář Staš. Tentokrát zvolil ránu na přední tyč, na kterou brankář nedosáhl a Kohoutek si tak za áčko připsal svůj první hattrick, 0:6! Hosté přidali ještě jednu trefu. Aktivní D. Laštovka se opět prohnal podél lajny až na hranici pokutového území, kde míč posunul na Pacáka a ten z druhého doteku poslal míč k tyči, 0:7!

 

Článek Svoboda.info zde

Záznam zápasu OFSKH TV zde