Horní menu

Zkušený výkon přinesl 3 body



Datum konání:
10.9.2022

Suchdol - Červené Janovice 2:0 (1:0)

Branky: 1' Michal Kruliš, 84' Jakub Langr

Sestava: Čižinský – Zelený (63' Dobeš), Volný, Böhm ©, Zelenka – Herout, Biroš, M. Kruliš – Pacák (73' Pekař), Langr, L. Laštovka (88' Kohoutek)

Průběh utkání: 
Šlágr kola: na hřiště domácího Suchdola se dostavili vele zkušení hráči Červených Janovic. Tým v čele s Kacafírkem a ostřílenými záložníky Kolouškem a Jiránkem však už od první minuty prohrával. Prakticky okamžitě po rozehře domácí uzmuli hostům míč. Herout ho posunul na M. Kruliše a ten nikterak tvrdou za to však milimetrově přesnou střelou poslal míč k pravé tyči, 1:0! Necelých 200 diváků, kterých na okresní poměry přihlížela hojná účast, se tak měli už od úvodních minut na co dívat. Chvilku na to mohl srovnat Koloušek z přímého kopu, ale jeho tvrdou ránu Čižinský dokázal zastavit. Suchdol byl daleko nebezpečnější, což však dlouho drželo naděje Janovic na zisk bodu. V prvním poločase se ještě do dalších šancí postupně dostali Pacák, M. Kruliš a Biroš. Po pasu od kapitána Böhma se před Honsem zjevil Pacák, ale minul. Následně se Hons vytáhl proti střele M. Kruliše, kterou vytěsnil na břevno. A v zakončení nebyl úspěšný ani Biroš, který si ve vápně skvěle narazil s M. Krulišem, zasekl obránce, ale následně svou ránu poslal vysoko nad.

Ani ve druhé půli nenašli hosté recept na obranu Suchdola. Do ojedinělé šance se dostal Kacafírek, který ale hlavičkoval nad bránu. Domácí se nakonec po neúspěšných pokusech M. Kruliše a L. Laštovky, které Hons dokázal vychytat, ujali v samotném závěru dvoubrankového vedení. Zelenka posunul míč do vápna na L. Laštovku, který nezazmatkoval a míč předložil před prázdnou branku Langrovi, 2:0!

Domácí si tak poradili s velkým favoritem soutěže Červenými Janovicemi v poměru 2:0.Ti vůbec poprvé v novodobé historii klubu okusili, jaké to je prohrát v základních 90 minutách a navíc bez vstřelené branky.

Článek a fotogalerie Svoboda.info