Horní menu

Přesvědčivá výhra nad Krakovany



Datum konání:
4.9.2022

Suchdol - Krakovany 3:0 (3:0)

Branky: 6' Ruben Dobeš, 11' Miroslav Kmoch, 20' Aleš Koldinský

Sestava: Jaroš – Liška, Marhan, Dobeš ©, Laštovka – Karásek, Š. Šibrava, Koldinský  (76' Králík) – Oberreiter (55' T. Loužil), Kmoch (69' Marek), Petrus

Průběh utkání:
Třetí kolo 1. A třídy dorostu nabídlo střetnutí domácího Suchdola proti Krakovanům. 

Domácí otevřeli skóre rychle. Už v 6' po nepovedeném rohovém kopu vrátil centrem míč do vápna Karásek, kde Dobeš tečí překonal bezmocného brankáře,1:0. Suchdol dlouho neotálel a ve 12' si po dobré souhře našel míč na hranici vápna Kmoch a šajtlí ho zatočil k pravé tyči, 2:0. Hráči Krakovan, jako opaření, nedokázali krýt rychlé kombinace soupeře. Po jedné z nich vyplaval ze středu hřiště s míčem u nohy Koldinský, který našel recept na vyběhnutého gólmana a zvýšil na 3:0. První poločas se poté spíše dohrával a žádná střela ze střední vzdálenosti nebyla ani na jedné straně úspěšná.

Druhý poločas začal ve stejném duchu. Až do 65', kdy byl v samostatném úniku uvnitř vápna faulován brankářem Petrus. Kmoch nabídnutou šanci z puntíku však nevyužil. Hosté se poté snažili v závěrečném tlaku dostat do suchdolské obrany. Všechny projektily ale končily buď v ochranné síti za bránou nebo v rukavicích Jaroše. Ke konci utkání ještě dvakrát Šibrava překonal driblinkem brankáře, ale poprvé zakončil pouze do boční sítě a podruhé mu v těžké situaci efektní patičku vykopl z malého vápna obránce. Rozhodčímu tedy nezbylo než písknout finální hvizd.

Suchdolští tak první domácí utkání zvládli a příští týden je opět doma čeká doposud bezchybná Litol.