Horní menu

Hosté si připsali všechny body i díky zranění domácího brankáře



Datum konání:
3.9.2022

Malešov - Suchdol 0:4 (0:1)

Branky: 43' Martin Biroš, 53' a 61' Michal Kruliš, 83' Lukáš Laštovka

Sestava: Čižinský – Zelený (68' D. Laštovka), Volný, Böhm ©, Zelenka (83' Dobeš) – Herout, Biroš, Pacák – L. Laštovka (84' Kohoutek), Pekař (61' Langr), Kruliš M.

Průběh utkání: 
Od úvodních minut šlo z obou stran o bojovné utkání. První nebezpečnou střelu měl L. Laštovka, který se prohnal kolem dvou obránců a ránu zpoza vápna namířil k tyči, ale brankář Hromádka ji stihl vyrazit. Další velkou šanci měl po dohrané standardní situaci kapitán Böhm, ale i jeho domácí brankář dokázal vychytat. Avšak po této akci zůstal gólman Hromádka ležet na zemi a pro zranění nemohl dál pokračovat v utkání, což ve velké míře ovlivnilo psychiku celého zápasu. Suchdol se tak před odchodem do kabin dostal do vedení. Pacák přihrávkou za beky našel Biroše a ten ze strany dokázal brankáře prostřelit, 0:1!

Ve druhé půli se pak ofenzivní snahy hostů rozjely ve velkém a na domácí se valil jeden útok za druhým. V 53' minutě se suchdolští dočkali druhé trefy. Na rohový kop od M. Kruliše si naskočil Pekař, ale jeho hlavička orazítkovala pouze tyč. Míč se však odrazil zpět k M. Krulišovi a ten ho z úhlu napálil do branky, 0:2! Další trefu přidali hosté hned v závěsu a byl to opět M. Kruliš, kdo se po Zelenkově přihrávce před prázdnou branku radoval, 0:3!  V samotném závěru pak ještě L. Laštovka přetlačil stopera domácích a tváří v tvář náhradnímu brankáři se nemýlil. Svůj dobrý výkon tak zpečetil i trefou, 0:4!

Suchdol si odvezl z Malešova všechny body a v dalším utkání ho čeká těžký soupeř v podobě Červených Janovic.