Horní menu

Na první vítězství dorostenci nenavázali



Datum konání:
28.8.2022

Straky/Struhy - Suchdol 4:1 (1:0)

Branka: 82ˈ Filip Šibrava

Sestava: Hýbl (46. Jaroš) – T. Loužil (46. Procházka), Marhan, Dobeš ©, Liška – Oberreiter (75. R. Loužil), Karásek, Š. Šibrava, Petrus (68. F.Šibrava)– Koldinský,  Marek (46. Kmoch)

Los druhého kola přisoudil suchdolským dorostencům soupeře s možná poněkud méně známým jménem, které si ale asi dobře zapamatují.

Za poměrně chladného a větrného počasí se od začátku hrálo skoro jen na jednu branku, bohužel na tu suchdolskou. Domácí byli jak kombinačně lepší, tak i rychlejší a důraznější, když využívali své dobré fyzické předpoklady. Hráči Suchdola byli naproti tomu všude pozdě, nedokázali podržet míč a na soupeřovu polovinu se dostávali jen ojediněle. Jediným štěstím pro ně byla skutečnost, že soupeř se dlouho trápil v koncovce. Logické vyústění toho, co se dělo na hřišti, tedy branka v suchdolské síti, tak přišlo až těsně před poločasem. Obraz hry se bohužel nezměnil ve druhé části zápasu. Po zbytečném rohu přišla série nešťastných odrazů ukončená razantní střelou, která skončila v brance hostů. Přímočará akce domácích „strak“ pak znamenala jejich tříbrankové vedení.

Teprve potom se suchdolští dorostenci poněkud vzchopili. Pomohla jim k tomu i některá střídání. Najednou se ukázalo, že při lepším pohybu a větší odvaze by se se soupeřem určitě hrát dalo. Po hezké individuální akci snížil Filip Šibrava. Branka hosty povzbudila a dostali se i do několika dalších docela nebezpečných situací. Konec zápasu se ale rychle blížil a v nastaveném čase domácí využili prostoru pro rychlé brejky ke konečné úpravě skóre. Druhý zápas venku tak skončil pro Suchdol zklamáním a zaslouženou porážkou.