Horní menu

Domácí nezaváhali a připsali si znovu první 3 body



Datum konání:
27.8.2022

Suchdol - Nové Dvory 2:0 (1:0)

Branky: 38' Ruben Dobeš, 71' Lukáš Laštovka

Sestava: Čižinský – Zelený, Böhm ©, Zelenka, Dobeš – Herout (53' D. Laštovka), Biroš, Pacák – L. Laštovka (80' Š. Šibrava), Langr, Pekař (72' V. Kaše)

Průběh utkání: 
Hosté hned v úvodu zápasu mohli jít do vedení. Po levé suchdolské straně se prohnal hostující Kosprd, ale na poslední chvíli ho vychytal Čižinský. Od té chvíle už zápasu dominovali domácí, kteří byli více času na míči, ale spíše mezi vápny než v bezprostřední blízkosti a nebezpečí Štěpničkovi. Do první šance se dostal Pacák, který šel z úhlu sám, ale jeho rána byla velice nedůrazná, a tak s ní brankář hostů neměl větší starosti. Dále se neujaly ani dva pokusy z přímého kopu od Zeleného, který by na ně určitě rychle zapomněl. A z hranice vápna přesně nemířil ani Pekař. Chvilku před poločasem domácím útočníkům ukázal obránce Dobeš, jak se dávají góly. Naběhl si na pas za obranu, přetlačil Marka a běžel sám na brankáře, kterému míč prostrčil mezi nohy, 1:0!

Druhý poločas byl velice podobný tomu prvnímu. Domácí drželi míč a hosté hráli z bloku. Suchdol se snažil využít mezer a dlouhých přihrávek za obranu. Jedné takové dokázal využít L. Laštovka. Ten šel po přihrávce svého bratra D. Laštovky ze strany sám za obranu na Štěpničku a vyřešil to gólově, když také prostrčil brankáři míč mezi nohy, 2:0! Následně se hra už roztrhala a uprostřed hřiště vznikla mezera. Hra se tak přelévala a šance byly na obou stranách, nikdo se však již mezi střelce nedokázal zapsat, a tak si domácí připsali 3 body.

„Díky“ odhlášení Zbraslavic ze soutěže slaví Suchdol letos již podruhé první body.