Horní menu

Klíčový zápas k záchraně nevyšel



Datum konání:
7.5.2022

SK Olbramovice - Suchdol 3:1 (0:1)

Branky: 51' 81' Brejla, 53' Vyskočil - 32' Semrád

Sestava: Čižinský – Kaše (52´Gallistl), Volný, Langr, Vojáček (75´Dobeš) – Herout, Böhm ©, Pacák – Kruliš, Semrád (52´L. Laštovka), Zelený (64´D. Laštovka)

Zápas: Utkání dvou celků ze spodních pater tabulky nenabídlo příliš šancí.  Přesto šli do vedení hosté, brankář domácích Dvořák při odkopu míče trefil do zad Semrád a od něho se míč došoural až za brankovou čáru, 0:1.  

Druhý poločas už byl na šance i góly plodnější avšak bavili se pouze domácí fanoušci. Hned z kraje druhého poločasu domácí dokázali srovnat, kdy dlouhý míč za obranu si našel Kramný, jeho centr ještě obrana srazila ale pouze k Š. Brejlovi a ten prostřelil vše co předním stálo, 1:1.  o dvě minuty později bylo ještě hůře a to když Semrád nepřesně vrátil míč na Langra, který vypíchl  Štěpánek a uháněl s ním na branku kde ho předložil Vyskočilovi, 2:1.  Hosté tak v úvodních minutách byli jako opaření a mohli dostat i třetí branku, k míči ve vápně se dostal Štěpánek, ale míč napálil pouze do břevna.  Suchdol měl jednu velkou šanci na srovnání po rohovém kopu si míč našel Dobeš, ale jeho hlavičku dokázal na další roh vytěsnit Dvořák a napravil tak svou chybu z první půle. Definitivní rozhodnutí přišlo v 81.minutě na centr si naskočil nikým nehlídaný D. Brejla a hlavou poslal míč za záda Čižinského, 3:1.

Suchdol tak odjíždí z Olbramovic s prázdnou a v tuto chvíli pokud se nestane zázrak tak boj o záchranu již nemají ve svých rukou, ale musí spoléhat na dobré výsledky v divizích.