Horní menu

Domácí neudrželi vedení, Sázava zápas otočila



Datum konání:
30.4.2022

Suchdol - Sázava 1:3 (1:1)

Branky: 35' Semrád - 41'(p) 86' D.Kalivoda, 63' Keltner

Sestava: Čižinský – Vojáček, Langr (81´J. kaše), Gallistl, Biroš – Herout, Böhm ©, Pacák (81´D. Laštovka)– Kruliš, Semrád, L. Laštovka (71´Zelený)

 

Zápas: První poločas byl vyrovnaný, oba týmy spíše projevovali náznaky nebezpečných situací než samotných pokusů ohrožujících branku. V první velké šanci tak byl po přímém volném kopu Kruliš, ale míč proletěl vedle tyče branky hostů.  Následná akce ale už domácím vyšla, Kruliš zatáhl míč po čáře a poslal ho do vápna na volného Semráda, ten měl dostatek času a míč poslal mezi nohami brankáře do branky, 1:0! Vedení suchdolským ale dlouho nevydrželo, po souboji ve vápně Gallistla se Špalkem rozhodčí nařídil pokutový kop. Míč si postavil D. Kalivoda a srovnal na 1:1. Domácí přece jen mohli jít zpět do vedení, přímý volný kop od Herouta ale skončil na břevně.

 

Do druhé půle vstoupili aktivněji domácí, kteří byli více na míči a posílali míče do vápna nebo se snažili o střelbu ze střední vzdálenosti. Pěkný pokus vyslal Herout z voleje, ale brankář jeho ránu vyrazil. Své štěstí z poza vápna vyzkoušel i Pacák, ale jeho rána se mezi tři tyče nevešla. A tak se skóre měnilo na druhé straně. Standartní situaci od postranní čáry rozehráli hosté dlouhým nákopem do vápna, Čižinský nejprve si na míč vyšlápl, ale v rozhodující chvíli ho ztratil z dohledu a tak na místo sebrání míče se vrátil do branky čehož využil nikým nehlídaný Keltner a na zadní tyči míč poslal do branky, 1:2. Domácí se snažili rychle srovnat, ale rána Semráda z otočky prolétla těsně nad. Suchdol pak posílal do vápna jeden centr za druhým, ale obrana Sázavy si s nimi hravě poradila a všechny dokázala odvrátit. V samotném závěru pak přišla ztráta míče domácích na polovině hřiště a rychlý protiútok vyřešil Sázavský D. Kalivoda a připsal si tak druhou trefu 1:3.

 

Suchdol tak nedokázal na domácí půdě uhrát ani bod. V tabulce se ale stále drží na 12té příčce, i přesto, že Senohraby si dokázali připsat bod z Jílové a rozdíl tak je už pouhý bod. Další utkání jedou Suchdolští na půdu Olbramovic a budou se snažit stáhnout 8 bodový náskok na svého soupeře.