Horní menu

Domácí se opět nedokázali střelecky prosadit



Datum konání:
2.4.2022

Suchdol - SK Úvaly 0:2 (0:0)

Branky: 56‘ Macek, 74' Marčík

Sestava: Čižinský – Vojáček, Volný, Zelenka, Biroš – Herout (77´Zelený), Böhm ©, Semrád – Kruliš (77´D. Laštovka), L. Laštovka, Pacák (73´Pekař)

 

Zápas: Suchdol doma uvítal první Úvaly, favorita na vítězství I.B-třídy. Přesto ale domácí začali výborně a měli hned několik příležitostí na to se dostat do vedení. Již v 5.minutě Kruliš poslal nadýchaný centr do vápna, kterým našel přesně nohu Pacáka, ten ale místo zakončení z první si míč ještě zpracovával a díky tomu obrana stačila míč uklidit do bezpečí. O pár minut později se do šance opět dostal Pacák, z úhlu však nedokázal přesně zacílit a míč proletěl jen těsně kolem zadní tyče. Suchdol v aktivitě nepřestával a po pasu za obranu od Semráda se sám na branku hnal Kruliš, ale jeho ránu brankář vytěsnil na roh. Další šanci v samostatném úniku měl L. Laštovka, ale ani on nedokázal na brankáře vyzrát. Poslední šanci z úvodního tlaku měl po půl hodině hry Vojáček, který nejprve centroval na Biroše, ten ale nedokázal vystřelit a tak míč posunul zpět k Vojáčkovi, jehož rána ale letěla nad. Do vedení nakonec mohli jít hosté. Signál po rohovém kopu nakonec ale skončil na tyči a následně ho obrana domácích odklidila.           

Druhý poločas už byl na šance chudý, hosté si dokázali lépe pohlídat nebezpečí ze stran domácích a k ničemu je již ve druhé půli nepustili. Naopak sami se šťastně dostali do vedení. Po nákopu za obranu domácí zcela zapomněli na kapitána hostů Macka, který si obhodil Čižinského a poslal míč do prázdné branky. V 70. minutě hosté definitivně rozhodli. Rohový kop na zadní tyč ještě vrátil Hološko a míč si u druhé tyče našel zcela nehlídaný Marčík, 0:2.

 

Domácí i přes dobrý výkon zejména v prvním poločase nedokázali skórovat a tak jim opět body proklouzli mezi prsty.