Horní menu

Jedna nepozornost rozhodla



Datum konání:
26.3.2022

TJ Kunice - Suchdol 1:0 (0:0)

Branky: 51‘ Al Obaid

Suchdol: Čižinský – Volný, Vojáček, Kaše, Böhm ©, Herout (83‘ Zelený), Pacák (71‘ Zelenka), Biroš, Semrád, Pekař (57‘ D.Laštovka), L. Laštovka

V prvním jarním kole zavítal Suchdol do hezkého areálu v Kunicích, kde ho nečekala snadná bitva. Celé utkání bylo vyrovnané a na obou stranách se střídaly spíše polo šance. Do první nebezpečné situace se dostala nová posila hostů Vojáček, který si naběhl na zpětný centr Böhma, ale jeho ránu brankář vyrazil na roh. Následně se blýskl skvělým reflexivním zákrokem Čižinský, když se po odvráceném rohu dostal míč na nohu Gottwalda a ten tvrdou ranou mířil přesně, ale hostujícího brankáře nepřekonal. Na druhou stranu o pár minut později pelášil L. Laštovka, kterého vysunul za obranu Herout, ale z úhlu a po vyčerpávajícím sprintu jeho pokus neměl dostatečnou razanci ani přesnost.

 Druhý poločas se nesl ve stejném duchu, šancí bylo pomálu a spíše se bojovalo uprostřed hřiště. Přesto měli oba týmy jednu výbornou příležitost ke skórování. Jako první se do této šance dostali domácí, nákop za obranu si našel Al Obaid a z úhlu obalovačkou na zadní tyč míč se štěstím dostal do branky, 1:0. Suchdolští se poté snažili o vyrovnání. D. Laštovka jen těsně nedosáhl před brankářem na míč a následně adresoval bráchovi o kousek prudší přihrávku než by bylo potřeba a tak ani on se nedostal sám před brankáře. Největší šanci hostů měl na noze L. Laštovka, ale propadnutý míč na zadní tyči nedokázal ideálně trefit a míč tak skončil pouze v náručí domácího brankáře. V posledních minutách své štěstí vyzkoušel ještě zpoza vápna Semrád, ale jeho tvrdý projektil skončil těsně vedle.