Horní menu

Po třech výhrách ztráta



Datum konání:
14.11.2021

Vrdy - Suchdol  5:3 (0:1)

Branky: 44‘ Dobeš, 65‘ Kaše, 74‘ Kohoutek

Sestava: Špírek – Král (62' Karásek), Liška, Dobeš, Marhan, Laštovka, Králík, Kohoutek, Oberreiter (65´Krejča), Koldinský, Kaše

Poslední kolo podzimní části soutěže zavedlo naše dorostence do Vrdů. Suchdol začal velmi aktivně a v během prvních pěti minut se dostal do několika šancí, které zůstaly nevyužity. Pesimistu mohlo už v tu chvíli napadnout, že nás to možná bude mrzet. I domácí se zásluhou svého rychlého útočníka dostali do nebezpečných situací, ale ani jim se v zakončení nevedlo. Hrál se oboustranně poměrně útočný fotbal, který ale brzdily časté nepřesnosti. Hosté sice občas předvedli povedenou kombinaci, ale na ukazateli skóre dlouho svítily dvě nuly. Až minutu před koncem poločasu se Suchdol po rohu dostal hlavičkou Dobeše do vedení.

Prvních třináct minut druhého poločasu nic nenasvědčovalo tomu, jaká gólová smršť přijde v poslední třetině utkání. V 58. minutě domácí zničehonic vyrovnali po trestném kopu z velké dálky, aby pak po dalších čtyřech minutách využili rychlý brejk a otočili skóre. Naši hráči se ale nevzdali. Ukázali, že rychle zaútočit taky umí a v 65. minutě vyrovnal Kaše. O 9 minut kopal Suchdol penaltu, Kohoutek ji nedal, ale z dorážky se už nemýlil a tak jsme si zase vzali vedení zpět. Bláznivý zápas ale pokračoval, bohužel teď už na náš úkor. Během tří minut jsme domácím nabídli dva trestné kopy z nebezpečné vzdálenosti, které zkušený domácí útočník oba proměnil. Když pak 5 minut před koncem po další střele z dálky skončil míč znovu v síti hostí, neměl už Suchdol na další zdramatizování zápasu síly. Utkání plné zvratů tak skončilo vítězstvím domácích. Podzim končíme na 5. místě s vyrovnanou bilancí 6 vítězství a stejného počtu porážek. Nejde o žádný neúspěch, ale prostor ke zlepšení před sebou dorostenci určitě mají.