Horní menu

Bojovný výkon nakonec na body nestačil



Datum konání:
17.10.2021

Suchdol - AFK Pečky  0:2 (0:0)

Sestava: Koldinský – Král, Marhan, Dobeš, Laštovka (86´Běloholávek) – Králík, Kruliš ©, Karásek – Kaše, Oberreiter, Liška (75´Špírek)

 

Zápas: Domácí doma přivítali lídra tabulky AFK Pečky a už do zápasu vstupovali s několika absencemi. Chyběl kvůli nemoci Kohoutek ale to hlavní, že nebyl k dispozici brankář Hýbl, ani provizorní dvojka Oliva. A tak se do branky postavil útočník Koldinský a dlouho držel naděje domácích na zisk nějakého bodu.  Domácí se takřka po celý zápas bránili a hosty trápili hlavně z rychlých protiútoků. Do první šance se dostal Liška, který se ve vápně dobře přebral míč, ale z otočky pálil vedle. Následně měl nadvakrát šanci i kapitán Kruliš, nejprve jeho ránu srazil obránce aby následně svou slabší nohou pálil těšně nad.  

I druhý poločas se odvíjel v podobném duchu. Hosté se nakonec přece jen dočkali, centrovaný míč se ve vápně našel  Svatuška a hlavou rozvlnil síť, 0:1. Domácí pak otevřeli trošku svou obranu z čehož mohli těžit hosté, ale nedokázali žádnou ze svých akcí dotáhnout do úspěšného konce a tak v samotném nastavení se hnal ze strany sám na branky Kaše, ale ve finální fázi zvolil razanci a jeho rána skončila vysoko nad. Definitivně tak rozhodli hosté z protiútoku a centru do vápna si míč srazil Bělohlávek, na toto Koldinský sice reagovat dokázal, ale míč vyrazil pouze k Pošíkovi a ten v nastaveném čase zvýšil na 0:2.