Horní menu

Souboj o první místo skončil rozdílem třídy



Datum konání:
17.10.2021

Suchdol B - Soběšín  9:3 (4:2)

Branky : 20' 24' 60' 80' Semrád, 9' L.Novotný, 13' D.Laštovka, 76' M.Kruliš, 84' L.Kruliš, 88' Hietenbal

Sestava: Hanzl – Langr, Vančura, Hietenbal, L. Kruliš, Novotný, J. Kaše,Semrád, D. Laštovka ©, Mareš, Urbánek, Pekař, M. Kruliš, Čižinský

 

Zápas: Šlágr kole IV.Třídy a přímý souboj o první místo mezi domácím Suchdolem a hostujícím Soběšínem byl zápas se vším všudy, na kterém nechyběla řada gólů, červená karta a v neposlední řadě i bohužel příjezd záchranné služby.

Domácí vstoupili do zápasu skvěle a celou dobu tahali za delší konec lana utkání. Už v 9´minutě se trefil Novotný, následoval ho kapitán Laštovka a dvěma brankami do poločasu Semrád. Za hosty se do poločasu dvakrát trefil Sakal. První poločas poznamenal ošklivý střet mezi Semrádem a jedním z hostů, který po srážce hlavami byl převezen do nemocnice a my mu za celý TJ Suchdol přejeme brzké uzdravení. Ve druhé půli domácí definitivně zlomili odpor hostů a už bylo pouze otázkou z jakým přídělem hosté odjedou. Další dvě branky přidal Semrád a po jedné trefě se přidali L. Kruliš, Bajsa a Hietenbal. Za hosty snížil pouze Sakal, který si tak připsal hattrick. Nic to nezměnilo na tom, že domácí si připisují 3body a posouvají se na první příčku.