Horní menu

Rošáda v brance body domácí nestála



Datum konání:
3.10.2021

Suchdol - Louňovice  3:2 (1:2)

Branky: 45‘ Králík, 57‘ Kruliš, 67‘ Kaše

Sestava: Král (Oliva) – Liška (56´Koldisnký), Dobeš, Marhan, Laštovka – Králík, Karásek, Kruliš © - Oberreiter (56´Špírek), Kohoutek, Kaše

 

Zápas: Domácím se před zápasem zranila brankářská jednička Hýbl a trenérský štáb tak musel improvizovat a do branky poslal nejprve Krále. Toto však nebylo ideální rozhodnutí a Král i přes veškerou snahu hned 2x inkasoval, 0:2 a do branky se tak přesunul Oliva, který ve zbytky zápas za svá záda míč nepustil. Těsně před poločase se naštěstí domácí dočkali snížení, na rohový kop Karáska si na zadní tyči naskočil Králík a přesně umístil, 1:2.

Do druhé půle domácí vstoupili stále aktivně a hned od začátku se hnali za otočení zápasu. V 57-minutě vystřelil střídající Špírek, který v tuto chvíli byl na hřišti 10 vteřin, jeho střelu brankář sice dokázal vyrazit, ale pouze pod nohy kapitána Kruliše a ten se nemýlil, 2:2. Domácí se otočky dočkali o 10 minut později, na dvojice Kohoutek – Koldinský si na půlce vzali míč a přihrávkami z jednoho – dvou doteků se dostali až do soupeřova vápna, kde míč Kohoutek předložil před prázdnou branku Kašovi, 3:2. Domácí mohli přidat i další branky, ale v koncovce postupně selhal Králík i  Karásek. Naštěstí závěrečný tlak nepřišel a domácí mohou slavit otočení zápasu a další tři body.