Horní menu

Hosté inkasovali na konci obou poločasů



Datum konání:
9.10.2021

FC Jílové - Suchdol 2:0 (1:0)

Branky: 45‘ Kořínek, 93‘ Čmelík

Suchdol: Čižinský – Langmajer, Dobeš, Böhm, Zelenka, Herout (73´ Králík), Pacák (46´ Zelený), Biroš, Oberreiter (46´ Tugsmandakh), L. Laštovka, Pekař (84´ Tejansie)

Suchdolští v záchranářském souboji o 6 bodů přijeli na půdu Jilového. Domácí se od úvodních minut tlačili dopředu, naprosto ovládli prostor mezi vápny, ale jasné příležitosti si nevypracovali. První branka přišla až těsně před odchodem do kabin, kdy se po kombinaci středem dostal ke střele Kořínek a ranou na zadní tyč otevřel skóre, 1:0. Do druhé půle vstoupili hosté aktivněji a diváci viděli několik šancí na obou stranách. Nejprve domácí nastřelili břevno z pohotové rány za vápnem. Následně ale měli převahu hosté. Po rohovém kopu se k hlavičce dostal Dobeš, ale těsně netrefil branku. Neujal se ani pokus Herouta, který svou tvrdou střelou pouze sestřelil jednoho z obránců. V dobré šanci se ocitl i Zelený, ale nedokázal si lépe zpracovat ve vápně míč a tak se připravil o gólové zakončení. Suchdol měl ještě několik náznaků a situací, kdy míč pouze proletěl vápnem, ale nikdo ho nedokázal uklidit do branky. Domácí nakonec v poslední minutě zápasu přidali z protiútoku druhou trefu a definitivně rozhodli o tom, že hosté odjedou s prázdnou.

S Čížou na slovíčko: „První poločas byli domácí lepší, z nákopu jsme dostali zbytečný gól do kabiny. V první půli jsme byli bez pohybu, do druhého poločasu jsme prostřídali, dostali jsme se do šancí a tlaku. Soupeř sice z jednoho brejku nastřelil břevno, ale vyrovnání jsme měli na dosah. Druhý poločas byl lepší než ten první, nejsme ale tak šikovní, jako soupeř.“