Horní menu

Zápas nakonec rozhodl sporně zahraný pokutový kop



Datum konání:
2.10.2021

Suchdol - U.Janovice 2:3 (0:2)

Branky : 78‘ Volný, 81‘ Biroš - 8' 49'(p) Marek, 27' Kopp

Sestava: Čižinský – Langmajer (85´Dobeš), Volný, Böhm ©, Zelenka – Herout, Pacák (83´Zelený), Biroš – Oberreiter(46´L. Laštovka), Semrád, Kruliš (72´Pekař)

 

Zápas: První poločas se odehrával ve velmi bojovném duchu, domácí kombinovali, snažili se hrát, ale pouze od vápna k vápnu. Ve vápnech byli důraznější hosté a to potvrdili hned dvakrát v prvním poločase. Už v 8 minutě se po rychlé zahrané standardce a nedůrazu ve vápně domácích k míči dostal před prázdnou brankou Marek, 0:1. po půl hodině hry hosté přidali druhou trefu, centr do vápna nedokázal Zelenka odkopnout a  Kopp měl tak na zadní tyči lehký úkol, 0:2.

 

Ve druhém poločase se domácí hněvali i na hlavního sudího, nejprve za druhou žlutou a vyloučení Semráda a během pár minut se domácím nelíbil ani pokutový kop hostů. Zelenka byl nastřel na hranici pokutového území do ruky, rozhodčí za toto počínání nařídil pokutový kop, který si postavil hostující Marek, při kopu však podklouzl a míč při rozhrání si trefil do stojné nohy, hlavní sudí však tento kontakt neviděl a hosté vedli už 0:3.  Domácí se snažili do posledních minut s výsledkem něco udělat. V 78 minutě si naskočil na centr Volný a snížil svým druhým letošním gólem na 1:3. Dvě minuty na to byli domácí ještě veselejší, Pacák přiťukl u lajny míč Birošovi a ten svým rychlým individuálním průnikem se dostal až před gólmana, 2:3. Suchdolští ze závěrečného tlaku, ale už branku nevytěžili a nezískali tak doma ani bod. 

 

S Čížou na slovíčko: „Opět šlo o naše hloupé individuální chyby, které nás strašně sráží. Ve druhé půli jsme se snažili hrát, šlo o vyrovnané utkání. Z penalty jsme dostali třetí gól, i když si myslím, že platit neměl. Podle mě tam bylo dvojí hraní, hráč si trefil svoji vlastní nohu, i když on tvrdí něco jiného – že kopnul do země. Jsem z toho rozmrzelý. Jsem rád, že jsme se po prostřídání zvedli, a i v deseti dali branky. Škoda.“