Horní menu

Suchdol se po 371 dnech dočkal soutěžní výhry



Datum konání:
25.9.2021

Suchdol - Olbramovice 2:0 (1:0)

Branky : 5‘ Volný, 56‘ Semrád

Suchdol: Čižinský – Langmajer, Volný, Zelenka, Herout, Pacák (84´ Zelený), Böhm © - Biroš, Semrád, L.Laštovka (66‘ Langr), Oberreiter (66‘ M.Kruliš)

Suchdol se konečně dočkal a poprvé v letošní sezóně bere 3 body. Jednalo se celkem o jednoznačný zápas, který si domácí komplikovali pouze řadou neproměněných šancí. Suchdol se dostal do vedení už ve 3. minutě, centr Langmajera si ve vápně našel Volný a s velkou dávkou štěstí míč dostal až za záda brankáře. Hned vzápětí mohli domácí přidat další branku, ale po přihrávce Biroše, Pácak svým obstřelem nedokázal míč dostat do branky. Do konce poločasu byl velice blízko druhé trefě v zápase Volný, který si naběhl na roh, ale po jeho hlavičce zaznělo pouze břevno. Gólové šance domácích byly k vidění i po přestávce. Hned jedna z prvních byla přetavena v gól, když si na centr do vápna naběhl Semrád a v souboji se stoperem dostal míč do branky, 2:0. V další příležitosti běžel Semrád sám na brankáře, ale místo techniky zvolil razanci a míč skončil vysoko nad. Sám na branku běžel i Biroš, který však trefil pouze nohu brankáře a ve stejné situaci nedokázal gólmana prostřelit ani Langr. Stejný hráč dostal ale ještě jednu šanci po centru, bohužel jeho hlavička skončila pouze na břevně. V samotném závěru se do padajícího míče z první opřel Zelený, ale jeho rána se mezi tři tyče nevešla. Domácí tým si tak připsal první letošní vítězství a následující víkend se představí opět na domácím trávníku proti Uhlířským Janovicím.

 S Čížou na slovíčko: „Celý zápas jsme byli lepším týmem. Dali jsme brzy gól po standardní situaci, proto se nám hrálo dobře. Měli jsme o hodně více šancí, dvakrát jsme trefili břevno, třikrát jsme šli sami na brankáře. Byl to zápas na morálku a my jsme to urvali. Chyběla nám lehkost, ale v takovém utkání se to dá pochopit. Soupeř nám to dost usnadnil, ale máme tři body.