Horní menu

Suchdol opět doplatil na špatnou koncovku



Datum konání:
18.9.2021

FK Kavalier Sázava - Suchdol 3:1 (3:1)

Branky : 18‘ Švec, 26‘ Kilián, 31‘ Danko – 40‘ Semrád

Sestava: Čižinský – Langmajer, Volný, Dobeš, Zelený (58´Zelenka) – Herout (58´Oberreiter), Pacák (73´Pekař), Böhm © - Biroš, Semrád, Kruliš

 

Zápas: Suchdol se přijel poprat o důležité body na půdu Sázavy a první poločas nabídl hodně zajímavých situací. Tlak hostů v úvodních minutách vyvrcholil šancí Pacáka, který šel ze strany sám na brankáře, ale jeho obstřel nebyl ideální a brankář tak jeho střelu dokázal nohou vytěsnit. Místo toho šli do vedení domácí, Centr do vápna se odrazil až ke Švecovi, který míč uklidil podél Čižinského, 1:0. I nadále tlačili hosté, do slibných situací se postupně dostával Semrád, Biroš, Pacák nebo Kruliš, ale finální fáze nebyla dostatečně přesná. A tak si vzali slovo opět domácí. Zelený netrefil při odkopu ideálně míč a ten skončil na kopačce Švece, který našel před prázdnou brankou Kiliána, 2:0. V další akci Švec svou bojovností udržel míč na hřišti a centrem našel přesně nohu Danka, 3:0. Suchdolští dokázali do poločasu alespoň snížit, Langmajerův centr našel hlavu Semráda a ten se nemýlil, 3:1.

 

Druhý poločas už fotbalovosti příliš nenabídl. Spíše se jednalo o boj uprostřed hřiště, za zmínku stojí rána Oberreitera z poza vápna, ale tu dokázal vytěsnit na roh brankář domácích. Ani závěrečný tlak žádnou pořádnou šanci nevyprodukoval a tak hosté odjíždí s prázdnou.

 

S Čížou na slovíčko: „Uděláme tři hloupé chyby a dostaneme tři branky. My sice hrajeme na míči, ale sráží nás naivní individuální chyby. Poté si to domácí již pohlídali. Nemáme na to. V těchto zápasech hrajeme špatně."