Horní menu

Suchdol během dvou minut ztratil zápas



Datum konání:
29.8.2021

Suchdol - AFK Nehvizdy  1:2 (1:0)

Branky S.: 31‘ Koldinský

Sestava: Hýbl – Liška, Marhan, Dobeš ©, Laštovka (81´Král) – Králík, Kohoutek, Karásek – Koldinský (60´Špírek), Oberreiter(90´Langr), Kaše

 

Zápas: Hosté v úvodních minutách trošku zaskočili domácí, kdy dobře kombinovali, drželi míč ale dominovali pouze od vápna k vápnu. V průběhu minut začali přebírat otěže zápasu ale domácí. Tento tlak vyvrcholil po půl hodině, Karáskův rohový kop na přední tyč brankář ještě vyrazil, ale dobíhající Koldinský míč dostal nakonec do branky, 1:0.

I od úvodu druhé půli se hrálo spíše na jednu branku. Hned po rozehře a dlouhém nákopu postupoval ze strany Kaše, ale míčem nenašel nikoho ve vápně. Do další velké šance se dostal Kohoutek, ale uvnitř pokutového území nedokázal trefit branku. V Další šanci byl Kaše, ze strany postupoval sám, ale míč napálil vysoko nad. Neujal se ani pokus Králíka, který byl po rohovém kopu na penaltě úplně sám, ale míč neměl dostatečnou razanci a skončil tak v náručí brankáře. A když se neujal ani žádný z pokusů Oberreitera z poza vápna, tak domácí byli potrestáni a přišla dvouminutovka, která rozhodla celé utkání. Nejprve nákop do vápna netrefil Marhan a Šlemr měl snadnou práci, 1:1. Následně suchdolští nevystoupili včas proti Hrdlicovi a ten svým kopcem míč dostal za vyběhnutého Hýbla, 1:2. Suchdol měl sice v závěru obrovský tlak, ale nedokázal si vypracovat už žádnou gólovou šanci a tak doma prohrávají 1:2.