Horní menu

Dorost vstoupil do sezóny úspěšně



Datum konání:
22.8.2021

Ostředek/Sázava - Suchdol  0:4 (0:2)

Branky : 2‘ V.Kaše, 36‘ Karásek, 51‘ Kruliš, 64‘ Koldinský

Sestava: Hýbl – Liška, Marhan, Dobeš, Laštovka – Karásek, Kohoutek, Kruliš ©, Kaše – Oberreiter (61´Oliva), Koldinský

 

Zápas: Suchdol vstoupil do zápasu více než dobře. Již ve druhé minutě poslal pas za obranu Kohoutek a Kaše pře loboval brankáře, 0:1. Následně se hra vyrovnala a spíše se bojovalo uprostřed hřiště. Hostům vyšla až akce těsně před koncem poločasu, kdy Karásek vybojoval míč, posunul ho na Lišku, který okamžitě vyslal Koldinského, který vrátil míč Karáskovi a ten nekompromisní ranou z poza vápna zvýšil na 0:2.

 

Domácí mohli začátkem poločasu skóre korigovat, ale jejich akce skončila pouze na tyči Hýblovi branky.  Na místo toho se na domácí začala valit jedna akce za druhou. V 51´minutě se skóre měnilo znovu, Karásek poslal kolmici za obranu a Kruliš, který tak postupoval od půlky sám na brankáře zvýšil na 0:3. Následně dostali domácí opět šanci na vrácení se do zápasu, když rozhodčí odpískal penaltu po zákroku Dobeše. K míči se postavil  domácí Svoboda, ale Hýbl byl v souboji nervů úspěšnější a penaltu mu chytl. Definitivně tak rozhodli hosté v 61´minutě. Laštovka dlouhý pasem vyslal Kašeho a ten míč předložil do vápna Koldinskému, který zvýšil na 0:4. Suchdol v závěru ještě mohl přidat další branky, ale již nevyzráli na dobře chytajícího Dytricha a po výhře 0:4 si tak připisují první letošní body.

 

Hráč zápasu: Vojta Kaše – Kaše prožil báječné dopoledne, nejen že vstřelil první a zároveň vítězný gól a na poslední přihrál. Ale po celé utkání zaměstnával obranu domácích a měl hned několik nadějných situací, které brankou nakonec neskončili.