Horní menu

Suchdol ani napotřetí body nezískal navíc dohrával o 10ti



Datum konání:
28.8.2021

Suchdol - TJ FC Jevany 0:1 (0:1)

Branky : 24' Popelka

 

Sestava: Čižinský – Langmajer, Volný, Herout, Dobeš – Pacák, Biroš, Böhm © – Zelenka (81´Zelený), Semrád, L. Laštovka (71´Oberreiter)

 

Zápas: Suchdol čekala další nepříjemná prověrka tentokrát v podání Jevan, celku který zatím body neztratil a ani neinkasoval za první dvě kola. Že hosté jsou favority nasvědčovali už úvodní minuty, kde se snažili tlačit na domácí a z dálky ohrozit Čižinského. Branky se nakonec dočkali v 24 minutě, kdy centr z kraje ve vápně našel Popelku a ten i s nutnou dávkou štěstí, kdy mu míč spíše spadl na záda, míčem přehodil Čižinského, 0:1. chvilku před poločasem ale přišla rána do obraných řad domácích. Po dlouhém nákopu za obranu se Popelka dostal před Herouta a ten ho při přeskakování lehce zatáhl a byla z toho červená karta.

 

Do druhé půle tedy domácí vstoupil spíše s defenzivnějšími úkoly a snahou o rychlé protiútoky. Hostům tak s přibývajícími minutami přibývali šance, ale naštěstí pro domácí koncovku špatně řešili, trefili Čižinského nebo míč skončil na tyči. Domácí se dostávali do šancí pouze ojediněle. Nejprve z poza vápna napřáhl Biroš, ale rána neměla dostatečnou razanci. A následně si na centr Biroše naskočil Pacák, ale ukázalo se, že nepatří k extra hlavičkářům a míč tak skončil vedle. Domácí 10 minut před konec síť přece jen rozvlnili. Nákop za obranu si našel Oberreiter, který pře loboval brankáře a míč doskákal do prázdné branky, radost domácím však zkazil pomezní rozhodčí se zdviženým praporkem. To závěru se už nic nezměnilo, hosté si uhájili nejtěsnější možné vedení a odváží si tři body. Suchdol tak zatím stále bez bodu k tomu i bez vstřelené branky a navíc do Senohrab pojedou bez vyloučeného Herouta.

 

S Čížou na slovíčko: „V prvním poločase byl soupeř o něco lepší, vypracoval si šance. My jsme navíc inkasovali červenou kartu. Ve druhém poločase se hosté soustředili na bránění, my jsme sice byli lepší, ale branku jsme nedali. Nedáváme góly, proto zatím nemáme ani bod,