Horní menu

Čižinský se opravdu nenudil



Datum konání:
22.8.2021

SK Úvaly - Suchdol 3:0 (1:0)

Branky : 38' Lokša, 74' Letko, 86' Volný (vlastní)

 

Sestava: Čižinský – Langmajer, Volný, Herout©, Biroš – Pacák, Semrád, Pekař – Zelenka (77´Dobeš), Oberreiter, Laštovka

 

Zápas: Domácí začali prakticky od úvodních minut bušit do obrany suchdolských. A tak Čižinský musel hned několikrát zasahovat. V 15 minutě rozhodčí nařídil dokonce pokutový kop po Heroutově ruce ve vápně, ale i tento pokus dokázal Čižinský zlikvidovat. Domácí se přece jen dočkali v 38´minutě. Centr do vápna sice odvrátil Pacák, ale pouze za vápno, kdo se do míče opřel Lokša a trefil míč ideálně k tyči, 1:0.

 

I v druhém poločase na šance dominovali domácí, Suchdolským se nedá upřít bojovnost a snaha, ale kvalita stála na straně domácích. Přesto ale hosté síť rozvlnili. Pekař se vápně dobře otočil přes obránce, jeho ránu sice brankář vyrazil, ale přímo k Zelenkovi, který míč zasunul do prázdné branky, radost hostům tak zkazil pomezné rozhodčí se zdvihnutým praporkem. Místo toho se skóre měnilo na druhé straně. Dlouhý míč za obranu nedokázal odvrátit Volný. K míči se tak dostal Kalafut, který udělal kličku Čižinskému a předložil míč před prázdnou branku Letkovi, který neměl problém se vstřelením branky, 0:2. V závěrečných minutách si ještě po centru ze strany míč nešťastně srazil do branky Volný, 0:3.

 

Suchdol tak odjíždím z Úval bez bodů a navíc opět bez vstřelené branky. Příští sobotu tak Suchdol čekají doma Jevany, které ještě neprohráli a neobdrželi ani branku.

 

 

S Čížou na slovíčko: „Nyní si podle papírových předpokladů vybíráme silnější soupeře. Řekl bych, že Úvaly byly silnější než Kunice před týdnemMy jsme měli trochu problém se sestavou, domácí ale byli opravdu kvalitní, navíc neproměnili penaltu. „Dobře jsme bránili, soupeř nás ale přehrával. Měl řadu šancí, my jsme se naopak dopředu dostávali jen velmi těžko. Dostali jsme branku ve 38. minutě po odraženém míči. Ve druhé půli, v době, kdy jsme se paradoxně dostávali do hry, přežili řadu šancí a dokonce dali gól, který kvůli ofsajdu neplatil, následně jsme udělali chybu v obraně a dostali na 2:0. Na 3:0 jsme si dali dokonce vlastní branku. Soupeř byl ale opravdu kvalitní.“