Horní menu

Suchdol třemi chybami daroval soupeři výhru



Datum konání:
10.10.2020

Žiželice - Suchdol 4:2 (1:0)

Branky: 65' a 77' (P) Vojtěch Semrád

Žiželice: Rokos - Rous, Kubelka, Novotný, Bubeník, Mical (80' Hrstka), Mejvald, Martinek, Živný (88' Schánel), Korčák, Konhefr

Suchdol: Čižinský – Langmajer, Volný, Kruliš M. st., Biroš – Herout (77' Zelený), Böhm, Pacák – Langr, Semrád, Oberreiter (77' L. Laštovka)

Zápas byl po celou dobu vyrovnaný. Domácí hrozili hlavně z nebezpečných a rychlých přechodů do útoku. V první velké šanci byl Korčák, ale jeho lob přes Čižinského skončil na břevně. Tyč zvonila i na druhé straně. Semrád se dokázal na vápně otočit, ale jeho střela skončila na tyči. Tu největší šanci hostí v první půli měl Böhm. Po ráně Oberreitera se míč odrazil k Böhmovi, ale ten trefil pouze naslepo skákajícího Rokose. Těsně před ochodem do kabin se skóre přece jen změnilo. Čižinský při odkopu podklouzl, a tak našel pouze prvního hráče, kterým byl domácí Kubelka. Ten tohoto zaváhání využil a míč poslal do sítě, 1:0.

Druhý poločas se nesl v podobném duchu. Hosté se snažili kombinovat a domácí využívali rychlých brejků. V 60' přišla další chyba suchdolských. Langr ideálně netrefil míč při zpětné přihrávce na Čižinského a Kubelka ho uklidil do prázdné branky, 2:0. Další chybou hostí Kubelka pečetil hattrick. Při dlouhém nákopu nedokázal odkopnout Biroš a Kubelka měl už snadnou úlohu, 3:0. Suchdolu se ještě podařilo vrátit do zápasu. Semrád svým důrazem vybojoval míč a z úhlu za pomocí tyče ho dostal do branky, 3:1. Ale domácí si rychle vzali své třígólové vedení zpět, když Korčák prostřelil Čižinského, 4:1. Poslední slovo měli hráči Suchdola. Po faulu ve vápně na Oberreitera, proměnil penaltu Semrád, ale více už hosté nestihli a v Žiželicích prohráli 4:2.

 

Článek Svoboda.info zde...