Horní menu

Početná marodka a opět žádný bod



Datum konání:
27.9.2020

Červené Pečky - Suchdol 3:0 (2:0)

Červené Pečky: Svoboda - Hamar, Rytnauer (71' Žemba), Šulc, Kaftan (74' Maršík), Nevečeřal, Klas, Semenec (46' Tvrzník), Chochola (63' Zadražil), Toman, Čech (46' Lochman)

Suchdol: Valeš – Liška, J. Kaše, Dobeš, V. Kaše – Špírek (46' Karásek), Králík, Koten, Koldinský – Bárta, Oberreiter (46' Bělohlávek)

Po minulém kole chtěl Suchdol odčinit prohru, ale před trenéry byl těžký oříšek ve složení sestavy kvůli početné marodce. Chybělo hned 5 hráčů, kteří by mohli nastoupit v základní sestavě.

Přesto hosté začali dobře. Hned z kraje utkání se do dobré střely dostal Bárta a o pár minut později do podobné situace Koldinský, ale ani jedna rána za zády brankáře neskončila. Tak se první mohli radovat domácí. Nejprve v samostatném úniku Valeš Tomana vychytal, ale o pár minut později v podobné situaci se už radoval domácí útočník, 1:0. Od té doby bylo na hřišti pouze jedno mužstvo a to domácí. Nakonec přidali i druhou branku. Po rohovém kopu Valeše podběhl míč a na zadní tyči nikým nehlídaný Čech zvýšil na 2:0.

Do druhého poločasu udělal Suchdol hned dvě změny a úvod zápasu vypadal nadějně. Hosté se tlačili do vápna, ale žádnou šanci to nepřinášelo. Až nakonec definitivní tečku přidali domácí. Po rohovém kopu se míč odrazil za vápno k Tomanovi, který míč poslal do sítě, 3:0. Tímto výsledkem i utkání skončilo a Suchdol se tak vrátil domů s prázdnou.