Horní menu

Béčko je i nadále stoprocentní



Datum konání:
27.9.2020

Kaňk B - Suchdol B 1:5 (0:3)

Branky: 22' a 24' David Čižinský, 33' David Bárta, 66' a 70' Munkhbayasakh Tugsmandakh [Bajsa]

Kaňk B: Cink - Čížek, Klatka M., Lagron (8' Kaleja), Boudabouza, Jeřábek, Lenc (46' Mandlík), Pešek (46' Němec), Vokoun (20' Klatka D.), Výborný, Timko (46' Handa)

Suchdol B: Hanzl – Liška, D. Laštovka, Dobeš, Hietenbal – Králík (46' Koldinský), Pacák, Čižinský – Bajsa, Langr, Bárta (73' M. Kohoutek)

Suchdolské béčko vstoupilo do utkání výborně. Už od prvních minut jich bylo plné hřiště a bylo jen otázkou času, kdy otevřou skóre. Šanci měli postupně Králík, Čižinský i Pacák, ale míč skončil buď mimo, na brankářovi nebo ho vykopl z branky obránce. Po centru Langra nakonec otevřel skóre Čižinský. Skvěle se dostal až na přední tyč a placírkou míč poslal do branky, 0:1. Další branka padla hned po 2 minutách. Pacák našel ve vápně Čižinského, který levačkou rozvlnil síť, 0:2. Ještě před koncem poločasu po ose Bajsa, Langr, Bárta to bylo už 0:3.

Ve druhém poločase se zdálo, že hosté chtějí utkání dohrát v klidu, ale domácí byli proti. Nejprve se podařilo snížit Němcovi, který byl velice důrazný a míč tak dostal až do branky, 1:3. Následně se hra často kouskovala. V hlavní roli se ocitl právě Němec. Situaci uklidnil až Bajsa, který dokázal prostřelit brankáře a zvýšil tak skóre na 1:4. Byl to jeho první gól v dresu Suchdola. Po inkasované brance si ještě pár slov na adresu Čižinského neodpustil Výborný a díky červené kartě si vysloužil potlesk hostujících fanoušků. Celé utkání tak pečetil svou druhou brankou v zápase Bajsa, 1:5.