Horní menu

Derby!!!



Datum konání:
12.9.2020

Ratboř/Štítary - Suchdol 1:6 (1:2)

Branky: 33‘ Matěj Koten, 38‘ Martin Králík, 47‘ a 73‘(P) Ondřej Karásek, 49‘ Martin Špírek, 85‘ Aleš Koldinský

Ratboř/Štítary: Kratochvíl - Tichý Pe., Havránek, Fafejta, Tichý Pa., Smolík, Mikeška, Zaharov, Kaňkovský, Ptáčník, Šmejkal

Suchdol: Hýbl – Král, Dobeš, Marhan, Laštovka, Králík, Novotný, Koten, Karásek, Oliva, Špírek – Koldinský, Oberreiter

B-tým suchdolského dorostu hned ve druhém kole čekal pikantní zápas na půdě Ratboře, se kterou ještě minulou sezónu spolupracoval. Že se bude jednat o vyhecované utkání, ve kterém bude chtít každý vyhrát za každou cenu, ukázaly hned úvodní minuty. Ratboř vlétla na soupeře a vyslala hned několik nepřesných střel. Na kopačkách Suchdola pak byla vidět značná nervozita a to až do 33'. V tu chvíli uklidnil hosty Koten, který si naběhl na rohový kop a hlavou otevřel skóre zápasu, 0:1. O 5' později bylo ještě veseleji. Odražený míč se dostal ke Králíkovi, který z úrovně penalty prostřelil brankáře, 0:2. Domácí stačili těsně před odchodem do kabin ještě snížit na 1:2. 

Do druhé půle vstoupili hráči Suchdola ideálně. Takřka z první akce vrátil dvou brankové vedení na stranu hostí Karásek, 1:3. A o 2' později poslal míč do šibenice Špírek, 1:4. V následujících minutách se hra vlivem několika faulů rozkouskovala a do kabin se předčasně musel odebrat Koten, který viděl druhou žlutou kartu. Tu dostal za poznámky, které si neodpustil na adresu domácích. Suchdol tak musel hrát necelou půl hodinu o 10-ti. Ratboř, ale této výhody využít nedokázala. Naopak Suchdol byl i v 10-ti lidech dominantní a po faulu ve vápně zvýšil na 1:5 z penalty svým druhým gólem Karásek. Konečný stav uzavřel Koldinský, 1:6. Suchdol si tak z derby odvezl všechny body.