Horní menu

Pohárová zkouška hráčů



Datum konání:
2.9.2020

Suchdol - Říčany 3:5 (1:4)

Branky: 13' Adam Rejthar, 73' Milan Volný, 80' Martin Biroš

Suchdol: Čižinský - Langmajer, Volný, M. Kruliš st. (46' Zelenka) - M. Kruliš ml. (46' Oberreiter), Böhm, Semrád (46' Herout), D. Laštovka, Rejthar (36' Biroš) - Zelený (75' Pacák), Langr

Říčany: Beneš - Bušek, Blažejovský, Masopust, Pavlů (58' Hronský), Havelka, Marušák, Kolařík, Koranda, Drož, Pont (72' Bejlovec)

Suchdol dal v pohárovém zápase příležitost hráčům, kteří zatím moc nehráli. Mohli se tak předvést a zabojovat o základní sestavu. Začátek však nezačal ideálně. Říčany se již v 9' dostali do vedení. Po centru ze strany Rejthar nedokázal odkopnout míč a Kolařík ho uklidil do branky, 0:1. Ve 13' však Rejthar napravil svou chybu a dokázal díky nedorozumění obránce s brankářem srovnat na 1:1. O 2' později vrátil hostům vedení Drož, když byl u míč dříve než Čižinský a po kličce brankáři ho uklidil do branky, 1:2. Hosté do konce poločasu přidali ještě dvě branky a do kabiny se šlo za stavu 1:4.

Na úvod druhé půle hosté přidali hned pátou branku, a tak se zápas už jen dohrával. Domácí ještě dokázali výsledek korigovat. Nejprve se Volný dostal k odraženému míči, 2:5. A v samotném závěru po hezké kombinaci šel sám na brankáře Biroš, který to vyřešil kličkou a uklizením míče do prázdné branky, 3:5.

Suchdol se tak rozloučil s krajským pohárem hned ve 2.kole.

 

Článek Svoboda.info zde...