Horní menu

Semice si vítězství „pohlídaly“



Datum konání:
27.10.2019

Semice - Suchdol 4:3 (2:2)

Branky: 10' a 64' Martin Biroš, 40' Jakub Langr

Semice: Zemánek - Bříza, Brynych (46' Hylmar), Novák, Koštíř (90' Kavka), Kamlach, Cáska, Švarc (46' Rychtařík), Šimek, Vavřík, Jareš (89' Hlaváček)

Suchdol: Čižinský - Dolejš, Volný, Kruliš, Zelenka - Herout, Pacák (83' Gallistl), Böhm - Zelený (63' Laštovka L.), Langr, Biroš

Suchdol v neděli přijel na půdu třetích Semic, kterým se doma velice dařilo. Domácí začali lépe. Vrácený roh do vápna našel Jareše a ten nadvakrát prostřel Čižinského.Hosté sice ještě reklamovali ofsajd, ale neúspěšně, 1:0. V 10' se skóre měnilo podruhé, tentokrát na straně Suchdola. Po kombinaci u lajny mezi Langrem a Dolejšem, první jmenovaný nacentroval míč do vápna, kde si ho našel Biroš a srovnal stav utkání na 1:1. Tento stav však vydržel jen 7 minut a domácí šli opět do vedení. Po standardní situaci vraceli domácí míč do vápna, kde proskákal až ke Švarcovi, který také nadvakrát prostřelil Čižinského, 2:1. Do kabin se stejně šlo za nerozhodného stavu. Domácí zatlačili hosty před jejich vápno. Ti však dokázali otočit hru napravo, odkud Dolejš nacentroval balón a ve vápně se hlavou nemýlil Langr, 2:2.

Druhá polovina už byla pro Suchdol daleko náročnější. Hra byla hodně rozkouskovaná a domácí zahrávali hodně standardních situací. Po jedné z nich se trefil Koštíř, který centroval míč do vápna, ten však nikdo netrefil a balón proskákal až na zadní tyč, 3:2. Hosté ale i napotřetí dokázali smazat ztrátu. Heroutovu ránu z přímého kopu brankář vyrazil přímo k Birošovi, který dnes rozvlnil hostující síť už podruhé, 3:3. Hosté měli možnost urvat vedení po rychlém protiútoku, kdy Pacák vysunul Laštovku. Ten však ve finální fázi podklouzl a brankář dokázal míč vyrazit. Velkou šanci měl také Zelenka, ale jeho tvrdou ránu zdálky domácí brankář vyškrábl nad břevno. V závěru zápasu byl už na hosty opravdu obrovský tlak a to od všech zúčastněných. V 75' Kruliš v souboji před vápnem odstavil útočníka, který upadl. PENALTA ozvalo se od hlavní rozhodčí. Tu však Čižinský dokázal zlikvidovat a stav se tak nezměnil. Vše se nakonec rozhodlo v 88'. Čižinský vyrazil po centru míč pryč a zůstal ležet na zemi, kde ho však pošlapal domácí útočník, což už nevydržel Dolejš a srazil útočníka k zemi. Hlavní rozhodčí, která se v tu dobu věnovala hře, se bez váhání otočila a nařídila druhý pokutový kop. Dolejše vyprovodila ze hřiště červenou kartou. Tentokrát si vzal penaltu domácí kapitán Bříza a proměnil, 4:3. Hosté si tak ze Semic neodvezli žádný bod, ale jen hnusnou pachuť v ústech.

 

Fotogalerie zde...

Článek Svoboda.info zde...