Horní menu

První přípravné utkání



Datum konání:
8.2.2020

Suchdol - Hlízov 0:7 (0:2)

Suchdol I. poločas: Čižinský - Langmajer, Dolejš, Mareš, Hampl - Herout, Pacák - Kruliš M. ml., Böhm, Biroš - Oberreiter

Suchdol II. poločas: Hanzl - Hampl, Dolejš, Mareš, Kaše J. - Čižinský, Kruliš M. ml. - Laštovka D., Böhm, Biroš - Oberreiter

Ve svém prvním přátelském zápase čekal na Suchdol těžký soupeř, který je první v A.třídě. Sestava Suchdola byla dosti poslepovaná a kvůli rozsáhlé marodce bylo k dispozici hned 6 dorostenců.

První šanci utkání měli hráči Suchdola, když se po chybě v rozehře hlízovských dostal k míči Biroš, ale jeho přihrávku na Oberreitera před prázdnou branku zlikvidoval brankář. Dále pak už tlačili hlízovští. Suchdol bránil v hustém bloku a soupeře nepouštěl do vážnějších šancí, ti tak hrozili jen ze střel z dálky, které ale všechny likvidoval Čižinský. Skóre nakonec otevřel nešťastně Hampl, který si v hlavičkovém souboji vstřelil vlastní branku. O pár minut později to bylo už 0:2, když se srazil Hampl s Dolejšem a útočník Hlízova měl už snadný úkol. 

Druhý poločas se už ukázala síla Hlízova. Suchdolu došly síly a tím přišlo i daleko více šancí a gólů pro Hlízov. Ten ve druhém poločase přidal ještě 5 branek a zápas tak skončil jasným vítězstvím favorita 0:7.

 

Článek Svoboda.info zde...