Horní menu

Další setkání s A-třídou



Datum konání:
15.2.2020

Suchdol - Český Brod B 0:3 (0:0)

Suchdol: Čižinský - Langmajer (Pacák), Dolejš, Vančura, Biroš - Herout, Pacák (Laštovka D.), Böhm - Zelený, Oberreiter (Koldinský), Laštovka L.

Suchdol ve svém druhém přípravném utkání opět změřil své síly s týmem z A-třídy. Soupeř od úvodních minut předváděl svou hru založenou na držení míče a časté kombinaci. Suchdol se tak většinou bránil v hustém bloky a snažil se zhušťovat prostory. Brod hrozil pouze střelami z dálky. Suchdol se v prvním poločase dostal do dvou šancí. Nejprve vyslal střelu na zadní tyč Zelený, ale rána neměla dostatečnou razanci. V další šanci pálil Oberreiter. Jeho rána sice razanci měla, ale správný směr ne, a tak míč skončil vedle branky. 

Ve druhém poločase už měli hráči Brodu více šancí. Nejprve Čižinský vychytal útočníka Brodu, který byl možná ze své šance i trochu překvapen. Pak se ale Brod dočkal. Po hezké akci nakonec přišlo zakončení ve vápně, na které byl Čižinský krátký, 0:1. Suchdol měl ještě několik šancí po střelách z dálky a několik nedotažených protiútoků. Největší šanci měl po pasu od Pacáka Koldinský, kterému se ale nepovedlo ideálně přelobovat brankáře. V závěru Suchdol ještě dvakrát inkasoval. Nejprve Suchdolským nevyšla kombinace a hráči Brodu to potrestali, 0:2. Nakonec v samotném závěru Pacák hodil špatně aut a tuto chybu Český Brod potrestal, 0:3.

 

Článek Svoboda.info zde...