Horní menu

Suchdol se nedostal do své hry



Datum konání:
23.2.2020

Suchdol - Velim B 1:3 (1:2)

Branka: Tomáš Böhm

Suchdol: Hanzl (Čižinský) - Langmajer (Zelenka), Dolejš, Kruliš M., Mareš - Herout, Pacák (Laštovka D.) - Böhm, Biroš, Laštovka L. – Oberreiter (Zelený)

Suchdol nezačal vůbec dobře a bohužel se to s ním táhlo celé utkání. Hráči Velimi byli daleko aktivnější, důraznější, a tak se suchdolští spíše bránili. Několikrát je i skvěle podržel brankář Hanzl. Přesto všechno šli hráči Suchdola do vedení. Biroš zasekl míč na hranici vápna a svým centrem před branku našel na zadní tyči Böhma, který uklidil na 1:0. Chvilku na to však bylo srovnáno, prakticky po podobné akci. Na levé straně suchdolské obrany odcentroval útočník Velimi a na zadní tyči jeho spoluhráč uklízel míč do branky, 1:1. Zdálo se, že poločas skončí remízovým výsledkem, ale v poslední minutě po špatné přihrávce Mareše se míče ujal útočník Velimi, který si nejprve housličkami vychutnal Kruliše a následně míč mezi nohy poslal i brankáři Hanzlovi, 1:2. 

Suchdol se ve druhé půli trošku zvedl bojovností, ale i přesto to nebylo ono. A tak Velim asi po čtvrt hodině hry přidala třetí branku, 1:3. Tímto výsledkem i zápas skončil.

 

Článek Svoboda.info zde...