Horní menu

Suchdol svou formu stále hledá



Suchdol - Krakovany 0:1 (0:0)

Suchdol: Čižinský - Dolejš, Vančura, Kruliš (Langmajer), Biroš - Herout, Böhm, Langr - Zelený (Pacák), Oberreiter, Laštovka L.

Zápas se hrál opět na umělé trávě a Suchdolu se nedařilo. Nedokázal se dostat do své hry a kombinace z minulého týdne. Vždy útočil do zavřené obrany Krakovan, které v útočné fázi byly nebezpečnější. Vyloženou šanci si však žádný z týmů nevypracoval.

Ve druhé půli se provedlo několik změn a zdálo se, že Suchdol ožil, ale vždy skončil se svou kombinací před vápnem, kde dobře bránící Krakovany soupeře k ničemu napustily. Největší šance se děli až na samém konci utkání. Nejprve šly do vedení Krakovany. Zpoza vápna takovým obloučkem, přehodil útočící hráč Krakovan Čižinského, 0:1. Suchdol mohl srovnat. Po Pacákově centrovaném míči z přímého kopu hlavičkoval do odkryté branky Langr, ale jeho hlavičku vykopli bránící hráči z čáry, a tak Suchdol v dalším přípravném utkání podlehl - tentokrát Krakovanům.

Suchdolský celek čeká poslední přípravné utkání proti Uhlířským Janovicím a následně se pak vrhne do jarní části I.B - třídy.