Horní menu

Přípravné utkání v Nymburce



Datum konání:
23.2.2020

Nymburk - Suchdol „B“ 5:0 (2:0)


Sestava:
Fafejta Štěpán, Liška Vojtěch, Dobeš Ruben, Bak Dawid, Král Ivan, Tichý Pavel, Tichý Petr, Kruliš Michal, Fučík David, Tichý Dominik, Bárta David
Střídání:
Bělohlávek Tadeáš, Šmejkal Daniel, Oberreiter Vojtěch

V 6. minutě prvního poločasu překazil šanci domácích Dobeš Ruben, který střelu odvrátil na roh. Ve 12. minutě chytá po rohovém kopu stoprocentní šanci domácích Fafejta Štěpán, který se svým zákrokem blýskl znovu hned v 18. minutě. Naše útoky se bohužel domácím daří dobře přerušovat. Ve 24. minutě posoudil rozhodčí (trenér domácích) zákrok Rubena Dobeše jako penaltový a nařídil pokutový kop. Soupeř vede 1:0. Ve 33. minutě zatáhl balon po levé straně Petr Tichý, přihrál míč na Davida Bártu, který posunul na Michala Kruliše, jeho střelu však brankař domácích chytá. Byla to naše první střela mezi tři tyče. Ve 36. minutě opět aktivní domácí trefují břevno. Ve 40. minutě po pěkné kombinaci zvyšují na 2:0.
Začátek druhého poločasu patřil našemu mužstvu. Hned po výkopu zatáhl balon po levé straně Pavel Tichý, který centrovanou střelou našel ve vápně Vojtu Oberreitera. Ten svou vyloženou šanci bohužel neproměnil. Z následného protiútoku se opět v brance blýskl Fafejta Štěpán a bravurně zlikvidoval šanci domácích. V 67. domácí zvyšují na 3:0. V 74. pronikl po pravé straně David Bárta, který vystřelil, jeho střelu však gólman vyrazil před sebe a dobíhající Petr Tichý trefil pouze tyč. Domácí nás přehrávají a vytváří si další šance. Rozdíl dvou tříd je znát. Našim borcům docházejí síly. Další tutovku chytá Štěpán Fafejta, ale na střely z 76. a 80. minuty už bohužel nestačil. Prohráváme 5:0.
Zápas nám ukázal, kde je ještě potřeba trénovat a v čem se zlepšovat. Fotbalově a fyzicky bylo znát, jaký je rozdíl mezi oběma mužstvy. Domácí Nymburk kope krajskou soutěž dorostu, kterou také vede.