Horní menu

První přípravné utkání



Datum konání:
2.2.2020

Bohemia Poděbrady - Suchdol „B“ 4:0 (1:0)


Sestava:
Menšík Matěj, Liška Vojtěch, Dobeš Ruben, Kaše Jakub, Bělohlávek Tadeáš, Koldinský Aleš, Tichý Petr, Kohoutek Šimon, Kaše Vojtěch, Benc Jan (K), Tichý Dominik
Střídání:
Smolík Petr, Semerák David, Šmejkal Daniel, Kropáček David

Máme za sebou první měsíc zimní přípravy a první přátelské utkání. V neděli 2. února jsme se postavili proti soupeři z Poděbrad, který hraje o dvě třídy vyšší soutěž. První poločas přinesl vyrovnanou hru. Domácí hned ve 2. minutě pohrozili střelou nad branku. Ve 4. minutě, po souboji v našem pokutovém území, fauloval Kuba Kaše. Rozhodčí tento zákrok posoudil jako penaltový. Následný pokutový kop náš gólman, Matěj Menšík, chytil a podržel tak celý tým. V 10. minutě putoval míč po ose Tichý Petr-Tichý Dominik-Jan Benc, kdy poslední jmenovaný vystřelil z velkého vápna, ale domácí obrana jeho střelu odvrátila. Poté střílel Petr Tichý, ale jeho střela mířila hodně nad domácí branku. Ve 25. minutě střílel Dominik Tichý také nad. Domácí se snaží, ale naši hráči jim útočné akce přerušují. Ve 28. minutě pronikl po levém křídle Vojta Kaše, ale jeho šanci gólman domácích likviduje. Největší naši šanci prvního poločasu ve 36. minutě bohužel neproměnili Šimon Kohoutek a Petr Tichý. Jak se říká, nedáš – dostaneš a domácí se dostávají do vedení. Ve 38. minutě zahrával Šimon Kohoutek volný přímý kop z 25 metrů, jeho pěknou střelu však domácí brankař vyrazil. Před koncem první půle zahrával rohový kop Vojta Liška a Petr Tichý střelou z voleje umístil balon nad branku. Za stavu 1:0 odcházíme do kabin.
Do druhého poločasu jsme nastoupili za neustálého deště. Našim borcům se na první poločas navázat nepodařilo. Dalo by se říct, že z naší strany nebyla žádná vyložená šance. Domácí obrana v pohodě odvracela všechny naše pokusy ji pokořit. Čím dál více jsme se dostávali pod tlak. Vázla kombinace, docházela fyzička a naši borci se nemohli dostat do tempa. Domácí si tak vytvářeli jednu šanci za druhou. V 72. minutě zvyšují na 2:0, v 80. minutě na 3:0 a v 84. minutě na konečných 4:0.
Zápas končí prohrou. Jsme v tréninkové fázi a máme před sebou hodně práce. Je potřeba zapracovat na fyzičce a na práci s balónem. Čekají náš ještě další přípravné zápasy, ve kterých prověříme naše zlepšení.