Horní menu

Pojistili jsme si třetí místo v tabulce



Datum konání:
16.11.2019

Suchdol "B" - Č.Pečky/Sendražice 1:0 (0:0)


Branky:
70. Novotný Matěj

Sestava:
Valeš Jaroslav, Tichý Petr, Tichý Dominik, Benc Jan (K), Liška Vojtěch, Dobeš Ruben, Laštovka David, Fučík David, Koldinský Aleš, Marhan Petr, Kruliš Michal

Střídání:
Kropáček David, Kohoutek Šimon, Novotný Matěj, Tichý Pavel, Král Ivan

V posledním mistrovském utkání podzimní části sezony se nám podařilo porazit mužstvo, se kterým jsme v minulé sezoně tvořili sdružený tým. Prvních patnáct minut patřilo hostům. Pod jejich tlakem se nám dařilo balóny jen odkopávat na roh. Naštěstí pro nás, hosté rohové kopy zahrávali špatně. Po odkopu od naší branky se do brejku v 7. minutě dostal Dominik Tichý. Brankař hostí špatně odkopl míč a trefil Dominika, který ale nabízenou šanci neproměnil. V 16. minutě unikl po pravé straně Aleš Koldinský, jeho přízemní centr však ve vápně nikoho nenašel. Ve 25. minutě nás hosté opět tlačí a my jsme u všeho o krok pomalejší. Jejich další šance končí těsně vedle branky. Dvacátá osmá minuta přinesla trestný kop z 28 metrů, který nádherně zahrál Michal Kruliš. Jeho střelu do levé šibenice hostující brankař bohužel vyrazil na roh. Ve 30. minutě se do stoprocentní šance dostávají opět hosté, kdy po sólové akci útočícího hráče jeho šanci tváří v tvář perfektně zlikvidoval domácí gólman Jaroslav Valeš. V poslední minutě prvního poločasu hosté opět neproměňují svou šanci, když balon, který směřoval do branky, poslal Ruben Dobeš do autu. Poločas končí a do kabin odcházíme s vědomím, že náš tým nepodává dobrý výkon.
Ve druhém poločase je to spíše o tom, kdo promění šanci a vsítí branku. Začínáme být lepší na balonu. Další trestný kop zahrával David Laštovka a následně dorážel Pavel Tichý. Bohužel opět neúspěšně. Ke vší smůle se nám zranila stoperská dvojice Dobeš Ruben a Marhan Petr a musejí střídat. Nově vytvořená stoperská dvojice Benc Jan a Tichý Petr nahrazuje naše zraněné hráče. V 70. minutě přichází konečně branka. Trestný kop zahrává Michal Kruliš a ve skrumáži před hostující brankou se dokázal hlavou prosadit Matěj Novotný, který tak dává jedinou a rozhodující branku zápasu. Další velké šance jak na naší straně, tak na straně soupeře už nejsou, bojuje se spíše ve středu hřiště.
Zápas konečně končí a poslední podzimní utkání vyhráváme. Upevňujeme si tak 3. místo v tabulce s 27 body. Na prvním místě je Kouřim s 29 body a na druhém námi poražené Č.Pečky/Sendražice s 28 body. Nyní nás čeká zimní příprava, poté se opět vrátíme na zelený pažit a budeme se rvát o vítězství v každém utkání.