Horní menu

Poslední podzimní vítězství



Datum konání:
3.11.2019

Mnichovice - Suchdol 3:5 (2:3)

Branky: 23' a 39' Jan Benc, 24' Aleš Koldinský, 62' a 83' Jiří Hampl

Mnichovice: Franc - Janko, Havlíček, Sulánský, Šindelář, Bor, Musil, Bělina, Galambica, Šuráň, Babiš

Suchdol: Menšík - Hampl, Kaše J., Laštovka (75' Langmajer), Liška (75' Dobeš) - Gallistl (60' Králík), Koten, Bárta - Benc (68' Tůma), Koldinský, Kaše V.

Suchdolský dorost čekaly v neděli Mnichovice, které jsou tuto sezónu u dna tabulky. Zápas se hrál na těžkém a rozbitém terénu. Lépe do úvodu vstoupili domácí, když dokázali ještě z čárky vrátit míč před branku, kde ho do sítě poslal Janko, 1:0. Suchdol následně dokázal srovnat a to zásluhou Bence, jehož střelu brankář nedokázal vyrazit, 1:1. Hned po rozehře se však domácí dostali do šance a střelou z dálky trefili břevno. Říká se „nedáš dostaneš“. Z protiútoku Suchdola z levé strany odcentroval V. Kaše a Koldinský hlavou otočil zápas na 1:2. Mnichovice se nevzdávaly a dokázaly srovnat. Dlouhý míč za obranu si našel opět Janko a ve skluzu ho procpal za Menšíka, 2:2. Do šatny se ale přesto šlo za vedení hostí, když svůj druhý gól přidal Benc, 2:3.

Druhý poločas už tolik fotbalovosti nenabídl. Hřiště bylo čím dál zničenější a zápas o to bojovnější. Přesto suchdolští přidali další branku. Jejím autorem byl Hampl, který dokázal využít špatné rozehry domácích a z dálky překonal brankáře, 2:4. V samotném závěru Mnichovice zatlačily soupeře na jejich polovinu a několika zákroky se musel vytáhnout Menšík. Přesto ho dnes svým třetím gólem překonal Janko a domácí tak snížili na 3:4. V samotném závěru však o výhře hostí rozhodl svým druhým gólem Hampl, který si naskočil na Králíkův centr a hlavou rozvlnil síť, 3:5. Suchdol tak v posledním podzimním zápase vyhrál na půdě Mnichovic a může se připravovat na jarní část.