Horní menu

Ztráta bodů v Kouřimi



Datum konání:
27.10.2019

Kouřim – Suchdol „B“ (Ratboř) 4:1 (1:1)

Branka:
Koldinský Aleš
Sestava:
Fafejta Štěpán, Marhan Petr, Tichý Petr, Král Ivan, Liška Vojtěch, Benc Jan (K), Kohoutek Šimon, Kropáček David, Koldinský Aleš, Bárta David, Tichý Dominik
Střídání:
Tichý Pavel, Bělohlávek Tadeáš, Šmejkal Daniel

V dalším mistrovském utkání jsme znovu prohráli, tentokrát v Kouřimi s výsledkem 4:1, tudíž se nám opět nepodařilo přivézt 3 body. První poločas vypadal slibně. Naši borci si v 5. minutě vytvořili první šanci. Po nákopu Petra Tichého si za obranu domácích naběhl Aleš Koldinský, kterému se podařilo pěkně přehodit brankáře, naneštěstí i branku. V 7. minutě nás domácí ohrozili přízemní střelou, která ale míří vedle. V 10. minutě přihrává David Bárta kapitánovi Janu Bencovi, který svou tvrdou střelu umístil nad branku domácích. Ve 22. minutě se do vyložené šance dostávají domácí, kteří, naštěstí pro nás, svou tutovku neproměňují. Ve 32. minutě se nám konečně podařilo vstřelit branku. Tadeáš Bělohlávek se zleva dostal do vápna a přízemní střelou centroval. Nedorozumění stoperské dvojice trestá Aleš Koldinský. Vedeme 1:0. V 35. minutě střílí opět Aleš Koldinský, tentokrát ale vedle. Domácí si také tvoří šance. jejich tvrdou střelu však likviduje náš brankař Štěpán Fafejta. Naši poslední šanci prvního poločasu si vytvořil Petr Tichý, který si narazil s Davidem Bártou, vystřelil na branku, ale domácí gólman jeho střelu chytá. V poslední minutě prvního poločasu domácí vyrovnávají. Do šaten tak odcházíme za stavu 1:1.
Druhý poločas byl pro náš tým noční můrou. V 61. a v 72. minutě inkasujeme a prohráváme 3:1. I za tohoto stavu si vytváříme šance, ale nemáme střelce. Tlačíme domácí, kteří se v pohodě brání. Za zmínku stojí dvě akce. V 80. minutě Petr Tichý zahrává trestný kop, který míří do šibenice, ale gólman domácích vyráží na roh. V 86. minutě Vojta Liška po pěkné sólové akci napřáhl, jeho střela skončila na břevně. V 91. minutě nás domácí sráží na kolena a zvyšují na 4:1.
V 13členné tabulce nám patří 5. místo. Na první Kouřim máme ztrátu 5 bodů. V dalším zápase, v sobotu 2.11. od 10:15 hodin, přivítáme na hřišti v Ratboři Liblice. Hostům patří v tabulce 12. místo s jedním bodem.